Hét játékos kihagyja a Torino elleni meccset

6

Fontos hiányzók vannak a Milannál a ma esti Torino elleni mérkőzésen.

Korábban már eldőlt, hogy térdsérülés miatt Simon Kjaer és Alessandro Florenzi sem áll Stefano Pioli rendelkezésére a 32. fordulóban, azonban a meccs előtt néhány órával eldőlt, hogy további 5 játékos sem utazik el.

A MilanNews legfrissebb beszámolója szerint Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer, Samu Castillejo, Ante Rebic és Alessio Romagnoli is kihagyja a mai mérkőzést.

Egyik játékos sem tart a csapattársakkal Torinóba. A jelentések szerint Bennacernél, Rebicnél és Castillejónál izomfáradtság jelentkezett, míg Ibrahimovic túlterhelte a bal térdét. Továbbá Romagnoli még nem jött rendbe teljesen a legutóbbi sérülése után. Az olasz csapatkapitánynak a combközelítő izmával volt probléma és ennek következtében már az előző fordulóban a Bologna ellen sem volt kerettag.A mérkőzés ma este 20:45-kor kezdődik a torinói Olimpicóban és a Sport 2 közvetíti.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA ITT MEGTEKINTHETŐ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bennacer az elmúlt időszak egyik, ha nem a legjobb játékosa.. Hiányozni fog a középpályáról.. Ha jól tudom Ő a válogatott meccseket is végig tolta nemrég, szóval valahol érthető a hiányzása..
  Rebicet nem értem, Samu nem fog hiányozni..
  Ibra: Meglepődik még ezen valaki? Ahogy egyik szurkolótársunk írta a fórumon, Ibra már csak kabala.. Egyre inkább szorítok azért, hogy ne hosszabbítsunk vele, és akassza szögre a cipőjét..

 2. Ez brutál… Mondanám, hogy mily meglepő, de szinte már hozzászoktunk az elmúlt 2 évben hogy folyamatosan egyszerre 5-10 játékos hiányzik. Furcsa is volt az előző meccsen, hogy tulajdonképpen csak 1 sérült volt. Kemény meccs lesz, de valahogy be kell húzni, minden áron.

  Tulajdonképpen 9 emberrel kell elintézni ezt a meccset, de nagyon kellene már hogy Diaz és Saelemaekers is összekapja magát. Remélem most sikerülni fog. A cserepad elképesztő látvány, főleg ha párhuzamba állítjuk a tabellával. Így első ránézésre nem sok minőségi lehetőség lesz a cserére, aztán ki tudja.

  Volt már párszor ilyen helyzet és remélhetőleg Pioli most is megoldja. Általában ilyenkor szokta összekapni magát a csapat. Bízzunk a győzelemben!

  • Amúgy igen, valahogy nagyon jól teljesítettünk ezekben a sérüléshullámokban, az év eleje sem volt semmi, és 7 győzelemmel indítottunk talán? Már nem emlékszem pontosan.

   Ibra meg maradhat nyugodtan, potom pénzért. Azért az ő mentális hatása már nem olyan nagy, kellett, de már nem. Ha Elfogad valami 1, max 2 milliós fizut, maradjon, sok pénzt és nézőt generál, amikor épp egészséges, simán kitermeli az árát. 7-ért ne…

 3. Ibrahimovic túlterhelte a bal térdét…

  Ezek szerint 20 percet sem bír ki a pályán (és emlékeim szerint az a 20 perc sem olyan volt, amit végigsprintelt volna), és az edzéseket sem bírja végigcsinálni. Ebből logikusan következik, hogy hosszabbítani kell vele…

  HegyalJani azt írta, szorít azért, hogy ne hosszabbítsunk vele. Én meg azt mondom, a vezetőség egyenesen nem normális, ha hosszabbít vele.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet