Florenzi megsérült, meg kell műteni

6

A legfrissebb hírek szerint Alessandro Florenzi komoly térdsérülést szenvedett a Bologna elleni meccsen.

A Milan hétfőn 0-0-s döntetlent játszott a Bolognával és az elhullajtott pontok mellett rossz hír, hogy a csapat elveszítette egyik játékosát az elkövetkező időszakra.

A MilanNews beszámolója szerint Florenzi megsérült a Bologna ellen és a bal térdében meniszkusz sérülést szedett össze. A kedden délelőtt elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy ismét meg kell műteni az olasz jobbhátvédet.

Az operációt holnap, azaz szerdán végzik el Rómában artroszkópos műtéti eljárással. Florenzinek az idei szezonban már másodjára van problémája a meniszkuszával és tavaly októberben szintén meg kellett műteni a bal térdét. Órákon belül várható a Milan bejelentése a 31 éves futballista sérüléséről. Egyelőre nem tudni, hogy Florenzinek pontosan mennyit kell kihagynia és még pályára léphet-e ebben az idényben. A Gazzetta szerint körülbelül 1 hónapra becsülhető a felépülés időtartama.Florenzi az idei szezonban 27 tétmeccsen játszott a Milanban és 1 gólt szerzett. A kölcsönszerződése 2022. június 30-ig szól és a klub vezetőségének lehetősége van 4,5 millió euróért végleg megvásárolni a Romától.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Igen, szerintem sokkal jobb. Nem is tipikusan jobbhátvéd posztot nézve.
     Calabria rendre veszélyesen támad le a pálya középső részén, rengeteg labdát szerez, támadásokban Florenzi szinte kizárólag vonalban mozog, míg Calabria gyakran veszélyes kapu előtt és akár a védelem mögé beindulva.
     Florenzi egy rendkívül technikás és megbízható játékos, de szerintem abszolút érthető miért csere.

 1. 31 évesen, kétszer műtött bal térd, ugyanarra a problémára. Nem hangzik jól :/ Nagyon rossz hír!
  Vajon életbe léptetik a vásárlási opciót?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet