Florenzi: “Bátornak és magabiztosnak kell lennünk”

5

Alessandro Florenzi, a Milan jobbhátvédje elmondta, hogy szeretnének örömet szerezni a szurkolóknak, akik minden helyzetben a csapat mellett állnak és biztosítják őket a támogatásukról, valamint arról is beszélt, hogy a teljesítményével meg akarja nehezíteni az edző feladatát a kezdőcsapat összeállításakor.

“Az edzőnek igaza van, többet érdemeltünk volna ezen a mérkőzésen, különösen az első félidőben nyújtott teljesítmény alapján. Elrontottuk az utolsó labdaérintéseket és passzokat a vezetés megszerzéséhez. Úgy gondolom, hogy a második játékrészben sokkal kiegyensúlyozottabb volt a meccs, de az első 45 perc alapján többet érdemeltünk volna.” – mondta Florenzi az Inter elleni 0-0-s döntetlen után.

“Úgy vélem, hogy jól játszottunk és a lehető legjobban álltunk hozzá a mérkőzéshez: intenzitással, kvalitással és bátorsággal. Egészen a szezon kezdete óta érezzük a szurkolók közelségét, akkor is mellettünk álltak, amikor nem úgy mentek a dolgok, ahogyan szerettük volna. Örömet akarunk nekik szerezni, mert megérdemlik és ez már hosszú ideje várat magára.”“Bátornak és magabiztosnak kell lennünk. Az előző két mérkőzéshez képest javult a játékunk. Erre a teljesítményre kell építenünk és mindent beleadni Nápolyban. Mindig a maximumra törekszem és megpróbálom nehéz helyzetbe hozni az edzőt a kezdőcsapat kiválasztásakor. Mindannyian ugyanabba az irányba evezünk.”

“Olasz válogatott? Csak egy kis következetességre van szükségem. Nehéz helyzetbe akarom hozni Mancinit. Nagyon motivált vagyok.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én egyre jobban kedvelem a srácot;szívét-lelkét kiteszi a pályára amikor lehetőséget kap és azért az is látszik,hogy képzett futballista;sokkal nyugodtabb vagyok,hogy ő van Calabria mögött.
  A Romát pedig egyáltalán nem értem,Florenzi tuti,hogy alapkezdő lehetne a jelenlegi atomjaira hullott fővárosi csapatban,de simán elengedték hozzánk.
  Nálam rászolgált arra,hogy a kölcsönét nyáron véglegesítsük.

  • Szerintem az lehet, hogy Florenzi nem egy nyeretlen 17 éves srác már. Ha ő azt monjda a Romanak, hogy bcsi srácok, de én többet itt nem focizok, akkor a klub nem nagyon tehet mást mint enged, mert különben fizetheti a bérét fölöslegesen. Illetve lehet úgy ítélték meg, hogy megérdemli ezt a gesztust, hogy tulképp jelképes összegért oda engedik ahova csak szertné.

   • Lehet,hogy igazad van a gesztusban,de szerintem egy ilyen minőséget képviselő játékos a jelenlegi Romának óriási segítség lenne és ahogy látjuk nincsenek irreális igényei,amit a Farkasok ne tudtak volna teljesíteni.
    Amennyiben jól rémlik ő volt az utolsó mohikán a Totti-DDR-féle ősromanista brigádból,római születésű,római érzelmű;ennek fényében nem tudom hova tenni,hogy ilyen könnyen lemondtak róla.
    Viszont ez legyen az ő bajuk,mi örülünk neki és köszönjük szépen!:)

 2. Őt volt értelme idehozni. A negyedik- ötödik meccse óta egyszerűen jól játszik. Az utolsó öt mérkőzésén biztos, hogy volt annyi használható beadása, mint a többieknek összesen. És olykor egész jó kulcspasszokat is ad. Van esze is a játékhoz, nemcsak lába, mint oly sok futó szélsönek.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet