Leao szavai a jövőjéről, a Milanról és a céljáról

0

Rafael Leao, a csapat portugál támadója a legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon boldog a Milanban és szeretne történelmet írni piros-fekete mezben.

Leao 2019 nyarán csatlakozott a Milanhoz a Lille együttesétől és igazán ebben az idényben jött el számára az áttörés, ugyanis meghatározó játékossá vált a támadó-szekcióban és jelenleg vezeti a házi góllövőlistát. A 22 éves futballista a DAZN-nak nyilatkozott a jövőjéről és a céljairól.

“Nagyon jól érzem magam a Milanban, ez az otthonom. Szeretnék történelmet írni a klubbal és letenni a névjegyemet, hogy egy nap – amikor talán befejezem a futballt – bekerüljön a nevem a Rossoneri múzeumba.” – nyilatkozta Leao.Nem titok, hogy a Milan vezetősége kapcsolatban áll Jorge Mendes-zel, Leao ügynökével a játékos szerződésének meghosszabbítása érdekében. A tárgyalások jól haladnak és Leao hamarosan további két évvel, 2026 nyaráig írhat alá.

“Hosszabbítás? Az ügynökeim már folyamatos kapcsolatban állnak a klubbal.”

Leao az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 29 meccsen 11 gólnál és 6 gólpassznál jár, ezáltal a Milan házi góllövőlistájának első helyén áll Olivier Giroud-t és Zlatan Ibrahimovicot megelőzve.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet