Leao: “Hiszem, hogy meghatározó tudok lenni”

0

Rafael Leao exkluzív interjút adott a klub hivatalos televíziós csatornájának, a Milan TV-nek és elárulta: egy futballista számára az a legcsodálatosabb, amikor a szurkolók egy dalt énekelnek neki és ez még több önbizalmat és extra motivációt ad.

A FORMÁJÁRÓL
“Így akarom folytatni. A célom, hogy jól teljesítsek és segítsem a csapatot. A csapattársaim és a szakmai stáb bizalma nagyon fontos volt a fejlődésemhez. Jönnek a gólok is, mert magabiztos vagyok, hogy meghatározó tudok lenni a pályán.”

AZ OLLÓZÓS LÖVÉSEIRŐL
“Azt szeretném, hogy minden lövésemből gól legyen, mert minden egyes találat fontos lehet a csapat számára. A legutóbbi meccsen is ha az ollózós lövésem bemegy, akkor megnyerhettük volna a mérkőzést és növelhettük volna az előnyünket a tabellán. Sajnos nem így történt, de továbbra is azon vagyok, hogy több gólt szerezzek.”A SZURKOLÓK ÉNEKÉRŐL
“Tetszik. Egy futballista számára az a legnagyszerűbb dolog, amikor a szurkolók egy éneket szentelnek neked és így motiválnak. Ez növeli az önbizalmamat és még jobban motivál, hogy jól teljesítsek a mérkőzésen. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak.”

A SALERNITANA ELLENI MECCSRŐL
“Kidolgoztunk néhány gólhelyzetet, de nem a mi esténk volt. Legalább nem veszítettük el a meccset és egy ponttal többet szereztünk.”

AZ UDINESE ELLENI MECCSRŐL
“Jól kell kezdenünk, nem úgy, mint a legutóbbi decemberi egymás elleni mérkőzésünkön. Óvatosnak kell lennünk, mert az Udinesének erős támadói vannak. Hazai pályán fogunk játszani a szurkolóink előtt és egy újabb lehetőség adódik a győzelemre és arra, hogy továbbra is az élen legyünk.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet