HIVATALOS: Theo 2026 nyaráig hosszabbított

14

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be Theo Hernández hosszabbítását.

Davide Calabria, Alexis Saelemaekers, Simon Kjaer, Stefano Pioli és Matteo Gabbia után Hernández a következő, aki meghosszabbította a kontraktusát a Rossonerivel. Nem volt kérdés, hogy hosszú távra aláír a francia válogatott balhátvéd, aki az elmúlt hónapokban számos alkalommal kifejezte maradási szándékát. A Milan péntek délután hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette a hosszabbítást.

“Az AC Milan örömmel jelenti be, hogy 2026. június 30-ig meghosszabbította Theo Bernard Francois Hernández szerződését.”

A felek között nemrég megszületett a végső megállapodás a hosszabbításról és Hernández ügynöke, Manuel Garcia Quilon csütörtökön a Milan főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és megtörtént az új kontraktus véglegesítése. Theo további két évvel, azaz 2026 nyaráig írt alá. A 24 éves balhátvéd az új kontraktus részeként jelentős fizetésemelést kapott, ugyanis a nettó 1,5 millió eurós eddigi bérének többszörösét, megközelítőleg 4 millió eurót tehet zsebre évente, amelyhez bónuszok társulnak.Hernández 2019 nyarán csatlakozott a Milanhoz a Real Madridtól és az átigazolás megvalósulása érdekében belement a fizetéscsökkentésbe. A megállapodás szerint a Rossoneri vezetősége 21,5 millió eurót fizetett a Realnak a játékjogáért. Theo szinte azonnal berobbant a Milan kezdőcsapatába és meghatározó játékossá nőtte ki magát. Pár héttel ezelőtt különleges mérföldkőhöz érkezett és elérte a 100 tétmeccset a csapatban.

A francia játékos eddig 108 tétmeccsen 18 gólt szerzett és 21 gólpasszt osztott ki.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez egy jó hír.
  Végre valaki, aki nem dobálózik nagy szavakkal, hogy mindig tartom a szavam, maradni akarok úgyhogy mondtam az ügynökömnek intézze a formaságokat, ha megajánlják amit kér nem áll elő még magasabb igényekkel, hanem aláír. Pedig őt is vinné a PSG, gondolom nem nettó 4 millióért évente.
  Remélem Leaóval és Bennacerrel sikerül megegyezni.

 2. Ő szív szempontjából a legnagyobb motorunk. Mindig jókat röhögök magamban, amikor van egy sima meccs, mindenki ténfereg a pályán a 89. percben, ő meg megindul 34 km/h-val, akkor is, ha a többiek kb nem is futnak már vele… 😀

  • Ilyen meccsekre én is emlékszem 😃😃 Nem semmi!
   Akármilyen primadonna én örülök, h marad. Ő legalább nem csinált segget a szájából

   • Ja, mondjuk a vonyításai nekem fájnak. 😀 De általában bejön az is, ilyen ordításra muszáj szabálytalanságot fújni…. 😀

    A másik, amit bírok benne ezen a téren, hogy mennyire viszi a szíve, és mennyire bátor, mennyire akar: a legtöbb szélső ugye ha elindul, akkor a vonal mellett teszi. Theora az a jellemző, hogy kinézi magának az ellen kapuját, és egyenes vonalban pontosan abba az irányba sprintel, és mégsem tudja megállítani senki. 😀

 3. Örülök neki, már vártuk a hivatalos bejelentést. A világ egyik legjobbja a posztján, látszik rajta, hogy szeret itt játszani. Az ilyen játékosokat kell megtartani, nem Kessié, Romagnoli esetekkel erőlködni. Bár örülnék mindkét maradásának, hasznos játékosok, de aki nem akar itt játszani, az mehet.

  • Még mindig nem értem hogy Romagnoli miért is ne akarna itt játszani!? Az évek óta megkapott bérét kéri és ennyi. Legjobb korban lévő játékos, aki ráadásul a CSK. Úgy gondolom 4 nagyobb név közül Hakan és ő teljesen reális bért szeretne/szeretett volna. Kessie épp most esett pofára a Barca ajánlatát látva, de én sem adnék egy VKP-nak 5M-nál többet. Ehhez képest több mint jó a Milan ajánlata. Donna kapusként egy klasszis volt már 20 évesen, de akkor sem kereshet 2x annyit, mint a csapat 2-3 húzó ember összesen. Neki 7M-nál többet én sem adtam volna, pedig nagyon szerettem és most is a legjobbnak tartom.

   • Azért, mert nem írt még alá hosszabbítást. Engem nem érdekel ki mennyit keres, ki kér többet, ki éri be kevesebbel. Aki itt akar játszani, az megtalálja a módját (Tonali).

 4. Végre, szuper hír!
  Kessié, Domma is hosszabbítani akart!
  Szerintem nagyon jól jártunk vele, amikor leigazoltuk.
  Éveken keresztül jól teljesít, remélem megmarad a jó formája még sokáig.

  • Ne haragudj a kérdésért, de gyógyszerre iszol?!
   Ki akart hosszabbítani????
   d vagy a török?! Nem akartak és jobb is így. Egy jellemtelen szaralak mindkettő!

 5. Nagyon örülök Theo hosszabbításának, szimpatikus arc. Sajnos sokat faragják mert csak szabálytalanul tudják megállítani.
  Ő viszont nagyon jól tette hogy utánalépett a Dumfries-nek 😀
  2 meccs alatt bejatszotta magát a Francia válogatottba, és mindjárt nemzetek ligája győzelemmel.

 6. Nagy kincs ő nekünk. Reméljük hogy legalább még egy szerződéshosszabítás belefér nálunk a karrierjében. Eddig is szerettem, de a nyilatkozata után megjobban az egyik kedvencem lett. Na ő az a játékos, akinek sokkal nagyobb lehetőségei lennének a topklubboknál, és mégis itt maradt. Mert ő meg tudja becsülni, hogy többet ér az hogy jól érzezze magát, családtagnak érezzemagát, a szurkolók szeretetét, mint hogy pár millióval többet keressen. Mert lehet, sőt szinte biztos hogy máshol többet kereshetne, talán nagyobb célokért is küzdhetne, de ő is tudja hogy attól még nem biztos hogy boldog lenne, gondolom ő is ismeri a mondást, hogy a pénz nem boldogít. Tonali és Ibra mellett ő a kedvencem♥️🖤(És persze Brahim, Bennacer, Kjaer, Tomori, Calabria, Leao, Rebic, Saleemakers, Maignan, Bakayoko, Kalulu, Florenzi, Gabbia, Krunic, Giroud, Romagnoli) Bakker… Nem voltam én eddig hozzá szokva hogy ennyi jó játékosunk van😅😂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet