A Milan remekel a rangadókon a szezonban

2

A Sky Sport Italia kimutatása szerint a Milan eddig kiemelkedő eredménnyel áll riválisokkal szemben az egymás elleni párharcok terén a Serie A idei szezonjában.

Mint ismert, a Rossoneri pár nappal ezelőtt 2-1-re megnyerte a városi derbit. A 2003/04-es idény óta először fordult elő, hogy a Milan egy szezonban veretlen maradt az Inter és a Juventus ellen is. A piros-feketék a Zebrákkal mindkétszer döntetlent játszottak, míg a városi rivális ellen 1 győzelem és 1 döntetlen a mérleg.

A Sky készített egy összesítést az olasz bajnokság aktuális TOP 7 helyezettjének egymás elleni eredményeiről és a Milan nagyon jól áll a riválisokkal szemben, ugyanis az eddig lejátszott 9 rangadón 18 pontot szerzett, ami átlagban meccsenkénti 2 pontnak felel meg.A Milan mérlege a TOP 7 csapattal szemben 9 meccsen 5 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség. Eddig egyedül a Napoli tudta legyőzni Stefano Pioli együttesét, méghozzá januárban 1-0-ra elég érdekes körülmények között. A szezon végén pontazonosság esetén elsősorban az egymás elleni eredmény fog dönteni. A piros-feketék márciusban a Napolival, áprilisban a Lazióval és májusban az Atalantával találkoznak.

EGYMÁS ELLENI PÁRHARCOK:

KLUB M P ÁTL. P.
MILAN 9 18 2
NAPOLI 7 11 1,57
INTER 9 13 1,4
JUVENTUS 9 13 1,4
ATALANTA 8 10 1,25
LAZIO 8 8 1
ROMA 8 4 0,5

M – egymás elleni meccs | P – szerzett pont | ÁTL. P. – meccsenkénti átlag pont

MECCSEK A TOP 7 ELLEN:

Milan-Lazio 2-0
Juventus-Milan 1-1
Atalanta-Milan 2-3
Roma-Milan 1-2
Milan-Inter 1-1
Milan-Napoli 0-1
Milan-Roma 3-1
Milan-Juventus 0-0
Inter-Milan 1-2

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát igen, ez egy elképesztő eredménysor, hihetetlen hogy verjük meg sorra a hasonló szintű ellenfeleket, és hogy vagyunk pariban a két naggyal is…

  2. Ha a kisebb csapatok ellen jobban menne, meg a bírók is korrektek lennének akkor ezzel a teljesítménnyel bajnokságot nyerhetnénk.
    Atalanta, Lazio, Napoli ellen lesz még 1-1 meccs a Top7-ből, szóval van esély a bajnoki trófeára!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet