Ballo-Touré izomsérülést szenvedett

9

Egy ideig biztosan nem léphet pályára a szenegáli válogatott balhátvéd.

Fodé Ballo-Touré a hét elején sérült meg az Afrika kupán a Zöld-foki szigetek elleni nyolcaddöntőben. A Milan balhátvédje a 82. percben csereként lépett pályára, azonban a hosszabbításban fájdalmat érzett a combjában és el kellett hagynia a pályát. Ugyan Szenegál továbbjutott, de a játékos nem áll a szövetségi kapitány rendelkezésére.

A Szenegáli Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Ballo-Touré számára véget ért az Afrika kupa, ugyanis az elvégzett orvosi vizsgálatok alapján kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a combjában a legutóbbi mérkőzésen.Várhatóan Ballo-Touré felépülése három hetet fog igénybe venni, így Stefano Pioli nem számíthat rá az elkövetkező időszakban. Jelenleg Theo Hernández személyében egyetlen bevethető balhátvédje van a Milannak, ráadásul a napokban távozott a Primavera csapatból Kerkez Milos is.

A 25 éves balhátvéd tavaly nyáron érkezett és eddig 11 meccsen 530 percet játszott.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát ez remek.. Most aztán szurkolhatunk, hogy Theo sérülésmentes legyen jó darabig, mert nem maradt helyettesítője.. Kerkez Milos árát is csak növelte volna 1-2 bajnoki meccs a neve mellett az első csapatban, főleg ha még jó benyomást is tesz.

    • Ja, hát ez a Milos ügy sehogy sem volt kóser. Szerintem is jóval drágábban el lehetett volna adni nyáron pár felnőtt meccs után, sőt, lehet, hogy el sem kellett volna adni. De így, BT kiesésével még érthetetlenebb a dolog.

  2. Szerintem úgy vannak vele, hogy Florenzi és Calabria is játszott már baloldalon, jobban is, mint BT.
    Kerkez ügy a kupában lett nagyon elszarva. Ott a Genoa ellen simán kaphatott volna lehetőséget, akár a hosszabbításban, de bajnokikon is lehetett volna 15-20 perc amikor Theo pihenhet.
    Csapágyasra hajtunk mindenkit és csodálkozunk, ha van egy forma hanyatlás.
    Viszont Maldini nem játszik, akkor Kerkez mit keresett volna a csapatban? Sajnos saját nevelésekkel még mindig elég mostohán bánunk.