2022. szeptember 29., csütörtök

Gabbia nagyon közel a hosszabbításhoz

-

Olasz sajtóhírek szerint a klub vezetősége hamarosan hosszabbít Matteo Gabbiával, a csapat saját nevelésű középhátvédjével.

Gabbia a Rossoneri utánpótlás akadémiáján nőtt fel és 2020 februárjában Stefano Pioli kezei alatt debütált a Serie A-ban – ekkor 20 éves volt. Az olasz középhátvéd az elmúlt két évben rendre epizódszerephez jutott, az előző idényben 13 tétmeccsen kapott lehetőséget.

A Sky Sport Italia arról számolt be, hogy nagyon közel a megállapodás Gabbiával a 2024-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról. A klub továbbra is bízik a saját nevelésű játékosban rejlő potenciálban. Gabbia az új szerződésével további két évre, azaz 2026 nyaráig kötelezheti el magát a nevelőegyesületével.

Ugyan az aktuális szezon első felében keveset játszott, azonban az elmúlt hetekben Simon Kjaer és Fikayo Tomori sérülése miatt többször is pályára lépett. Gabbia eddig 7 tétmeccsen közel 600 játékpercet töltött a pályán a 2021/22-es idényben.

Gabbia mellett folyamatban vannak a tárgyalások Theo Hernández, Rafael Leao és Ismael Bennacer szerződésének meghosszabbításáról is, míg Zlatan Ibrahimovic jövője illetve lejáró kontraktusa kapcsán vélhetően tavasszal kezdődnek meg az egyeztetések a felek között.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS