Megbüntették a klubot a Spezia elleni meccs után

11

Döntött a fegyelmi bizottság, újabb pénzbüntetést kell fizetnie a Milannak.

A piros-feketék nagy lehetőséget szalasztottak el, miután hazai pályán 2-1-re kikaptak a Spezia együttesétől az olasz bajnokság 22. fordulójában. Ráadásul a vereség mellett némi büntetést is kapott a klub. Nagy visszhangja volt a meccs hosszabbításában történt jelenetnek, amikor Marco Serra játékvezető egy szabálytalanságot követően előnyszabály ítélése helyett a sípjába fújt, miközben Junior Messias ziccerbe került – és a brazil támadó gólt is szerzett, de ezt nem adták meg, helyette szabadrúgást végezhetett el a csapat.

A döntés feldühítette a Milan játékosokat és a szurkolókat is. A mérkőzésen csupán 5 ezer néző lehetett jelen a korlátozások miatt, azonban egy pályán landoló vizespalack miatt büntetést kapott a klub – olvasható a fegyelmi bizottság határozatában.

“AZ AC MILANRA MINTEGY 3 EZER EURÓS PÉNZBÍRSÁGOT SZABTAK KI, MERT A MÉRKŐZÉS 93. PERCÉBEN EGY SZURKOLÓ BEDOBOTT EGY VIZESPALACKOT A JÁTÉKTÉRRE.”

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Minek személyeskedsz? Lefogadom, hogy te sem tudnál viselkedni egy ilyen helyen. Remélem soha sem jutsz ki. A bírók meg csak úgy fújnak, ahogy azt mondják Nekik. Nyilván emiatt nem büntetik őket. Inkább bónuszt kapnak. Megmondta a Fifa (vagy az Uefa nem tudom), hogy szívni fognak azok a csapatok, akik külön ligában akartak játszani.