2022. szeptember 29., csütörtök

Calabria: “Nagyon buta gólt kaptunk a végén”

-

Davide Calabria, a Milan jobbhátvédje szerint a csapatnak sokkal hamarabb el kellett volna dönteni a Spezia elleni mérkőzést és egyáltalán nem neheztel a játékvezetőre, aki rögtön felismerte a hibáját és bocsánatot kért a játékosoktól.

“Őszintén szólva sokkal korábban le kellett volna zárnunk az eredményt és megnyerni a mérkőzést. Volt egy incidens, amire nehéz magyarázatot találni, hiszen a játékvezetőben azonnal tudatosult, hogy hibázott. Talán ő volt a legszomorúbb emiatt, nem számított erre. Sajnos megtörtént és kaptunk egy nagyon buta gólt. Mindenáron el kellett volna kerülnünk. Ez egy olyan lecke, ami segíteni fog, hogy a továbbiakban hamarabb zárjuk le a mérkőzéseket, mert sok helyzetünk volt, de ezeket nem tudtuk gólra váltani.” – mondta Calabria a MilanTV-nek.

“Két nagy mérkőzés vár ránk és mindent bele fogunk adni annak ellenére, hogy van néhány hiányzónk. Az elkövetkező napokban vissza kell nyernünk a mentális és a fizikális erőnket. Van időnk kielemezni ezt a meccset és felkészülni a Juve elleni rangadóra, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk.”

“Játékvezető? Ő is egy ember és előfordulnak hibák, ezért nem érzem úgy, hogy bárkit is keresztre kellene feszíteni. Mi is követünk el hibákat és benne van a játékban, hogy a bíró is hibázhat. Rögtön rájött, hogy elrontotta, sajnos megtörtént. Sajnálatos, mert a végén történt és ezzel a góllal megnyerhettük volna a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy megérdemeltük volna a győzelmet, hiszen nagyon sok gólhelyzetünk volt és korábban el kellett volna döntenünk a meccset. Meg fogjuk vizsgálni, hogy mit rontottunk el és miben tudunk fejlődni.”

Az olasz jobbhátvéd vádlisérülés miatt egy hónapot hagyott ki, majd a visszatérése előtt pozitív COVID-tesztet produkált, amelynek következtében ki kellett hagynia a Roma és a Venezia elleni bajnokit is. Calabria a Spezia ellen csereként beállva 20 percet játszott.

“Az utóbbi időszakban otthon edzettem. Csalódott voltam, mert a sérülésből való felépülésem után elkaptam a vírust, ami korábban nem fordult elő velem. Így karanténban voltam és otthon edzettem. Egyáltalán nem volt semmilyen tünetem, már háromszor beoltottak és nem voltak komplikációk, sikerült formában maradnom.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “Ez egy olyan lecke, ami segíteni fog, hogy a továbbiakban hamarabb zárjuk le a mérkőzéseket, mert sok helyzetünk volt, de ezeket nem tudtuk gólra váltani.”
    Értem. Tehát egy profi csapatnak mindenképpen át kell élnie hogy meg tudja szívni azt hogy nem zárják le a meccseket és ezentúl akkor majd lezárják mert most rájöttek hogy lehet nem jó ez a taktika…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS