A Milan végleg megveszi Pellegrit a Monacótól?

8

Olasz jelentések szerint szerdán pozitív tárgyalás volt a Milan és a Torino vezetősége között Pietro Pellegriről.

Mint arról írtunk, a játékos ügynöke, Giuseppe Riso a napokban a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és a Rossoneri vezérkarával egyeztetett Pellegri sorsáról. A 20 éves játékos első milánói félszezonja nem a tervek szerint alakult és nagyon keveset volt a pályán.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja arról számolt be, hogy a Torino szerdán pozitív tárgyalást folytatott Pellegriről Paolo Maldiniékkal. A torinói együttes szeretné megszerezni az olasz csatárt az idény második felére.Állítólag a Milan vezetőségének terve, hogy idő előtt végleg megvásárolja Pellegrit a Monaco együttesétől a 6 millió eurós vásárlási opciónál alacsonyabb összegért és egyből kölcsönadja a Torinónak.

A Milan és a Torino között kiváló a kapcsolat, tavaly nyáron és egy évvel ezelőtt – 2021 januárjában – is üzleteltek egymással, elég csak Tommaso Pobega vagy éppen Soualiho Meité kölcsönüzletére gondolni. Továbbá a Milan kinézte magának Bremert, a Torino 24 éves brazil középhátvédjét, akinek 2023 nyarán lejár a szerződése.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kockázatos üzlet;max. 2-3 milliót rászánva talán lenne belőle valami.
    Tehetséges a srác,de a teste és a szervezete egyszerűen alkalmatlan a versenysportra.
    Azt viszont eltudom képzelni,hogy bevonnánk a Bremer bizniszbe,ezzel csökkentve a védő árát.

  2. Minek, ha jön úgy is Belotti? Minek, ha nem jön Belotti? Ő kevés lesz Ibra pótlására. Szóval semmilyen körülmények között nem tudjuk hasznát venni. Mondanám, hogy ott van Colombo, mert hasonló játékerőt képviselnek, de ez utóbbi meg a Serie B 15 helyén álló SPAL-ban ebben az idényben csak 1 meccsen lépett pályára.

  3. Én nagyon szeretném ha Belotti jönne a nyáron ingyen! Mi is legyünk szerencsések hogy néha ingyen igazolhatunk.. És én hiszem hogy nálunk magára találna, és a pályát felszántaná a srác! Pellegri meg jó befektetés, vegyük meg és adjuk kölcsön a Genoanak.