HIVATALOS: Tomorinak negatív lett a tesztje

3

Kedden a reggeli órákban fantasztikus hírt közölt a Milan a hivatalos honlapján.

A Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy Fikayo Tomorinak negatív lett a legutóbbi COVID-tesztje, így minden akadály elhárult, hogy visszatérjen a pályára.

Az angol válogatott középhátvéd január 5-én fertőződött meg a koronavírussal és pozitív tesztet produkált Alessio Romagnolival és Davide Calabriával együtt, így mindhárom játékosnak ki kellett hagynia a Roma és a Venezia elleni mérkőzéseket. A hírek szerint tünetmentesen vészelte át a kevesebb mint egy hétig tartó karantént.

Mivel Tomori esetében negatív lett a legutóbbi teszt, ezért visszatérhet és újra Stefano Pioli rendelkezésére állhat. A klub tájékoztatása szerint a 24 éves angol védő kedden csatlakozik a csapathoz és újra edzésbe áll Milanellóban. A MilanNews arról számolt be, hogy a Venezia elleni mérkőzést követően újra tesztelték az utazó keret tagjait és mindenkinek negatív lett az eredménye, így zavartalanul folytatódhatott az edzés a hét elején. A Milannál jelenleg négy vírusos játékos van Ciprian Tatarusanu, Davide Calabria, Alessio Romagnoli és Samu Castillejo személyében.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet