Megvan az egyezség, Conti a Samphoz készül

3

Andrea Conti az olasz bajnokság középmezőnyében tanyázó Sampdoria játékosa lesz – közölte tényként Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja.

Sokáig úgy tűnt, hogy Conti az Empolihoz csatlakozik, ugyanis részben megállapodott a klubbal a személyes feltételekről, de a toszkán együttesnek nem sikerült lezárni a transzfert az eladással kapcsolatos problémái miatt és ezt kihasználva a Samp elhappolta.

Gianluca Di Marzio vasárnap arról számolt be, hogy a Sampdoria megállapodott a Milan vezetőségével, így Conti a szezon hátralévő részében a genovai klubban fog szerepelni. A transzfert a Milan sportigazgatója, Ricky Massara is megerősítette és hozzátette, hogy hétfőn megtörténhet az üzlet véglegesítése.A jelentés szerint a 27 éves jobbhátvéd hat hónapra, 2022 nyaráig szóló kölcsönben csatlakozik a Samphoz és mivel június végén lejár a szerződése a Milannal, így akkor szabadon igazolható lesz. Conti – aki éves szinten 2 millió eurót keres – nem szerepel a Rossoneri és Stefano Pioli jövőbeli terveiben, így a távozásával felszabadul a bére. Az olasz futballista újra együtt dolgozhat Roberto D’Aversával, aki a 2014/15-ös idényben a Virtus Lancianóban, míg tavaly a Parmában volt az edzője.

Conti a 2021/22-es szezonban egy mérkőzésen lépett pályára, méghozzá néhány nappal ezelőtt a Roma elleni 3-1-re megnyert rangadón. Szinte biztosra vehető, hogy az volt az utolsó alkalom, hogy magára öltötte a piros-fekete mezt.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Felszabadul egy kis lóvé, meg 1 hely a keretben. Szóval még eggyel csökken a rendelkezésre álló játékosok száma, jöhet egy újabb fiatal a Primavera-ból.

  2. Azért kíváncsi lennék mi volt az oka, hogy Pioli utolsó utáni emberként sem számolt vele?! Sok szerencsét a továbbiakban..

  3. Érdekes, mert mikor jött az Atalantától akkor nekem elsőre ilyen Wishről rendelt Theo Hernandeznek nézett ki (aki akkor még Rossneri közelben sem volt), és azt hittem, hogy végre lesz egy jó felfutó gyors, agresszív jobbhátvéd, és az akkor még gyengébb Calabria, és a távozó Abate helyett lesz egy stabil ember. Ehhez képest beleszürkült, sokat hibázott, fejben nagyon nem volt jó (nem jó döntéseket hozott sokszor mozgásban, passzokban, helyezkedésben), és elszürkült, majd el is tűnt. Kár érte, engem is érdekelne mi történt, ugyanakkor nem fog hiányozni a látottak alapján.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet