“Mindenki nagyszerűen teljesített” – Leao

2

Rafael Leao szerint a rengeteg hiányzó ellenére a Milan nem került nehéz helyzetbe a Roma ellen és arról is beszélt, hogy Stefano Pioli milyen utasítással küldte pályára a második játékrészben.

Leao csereként beállva nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a Roma ellen és góllal tért vissza a sérülése után. A mérkőzés hajrájában a portugál válogatott támadó állította be a 3-1-es végeredményt és egy tizenegyest is kiharcolt a csapatnak.

“A hiányzók ellenére nem kerültünk nehéz helyzetbe, mert minőségi játékosaink vannak. Ezen a mérkőzésen bebizonyítottuk, hogy egy csapat vagyunk és tudjuk, hogyan lehet a különbséget jelenteni. Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, hogy segíteni tudtam a csapatnak nyerni. Mindenki nagyszerű munkát végzett és örülök.” – nyilatkozta Leao.“Az edző azt mondta, hogy a bal oldalon húzódjak ki szélre és alakítsak ki egy az egy elleni párharcot Karsdorppal, mert már volt neki egy sárga lapja. Tisztában volt vele, hogy a cselezési képességem a különbséget jelentheti.”

A 22 éves támadó egy hónapos kihagyás után tért vissza a pályára és ezzel a találatával 16 mérkőzésen 5 gólnál jár a Serie A idei szezonjában, így Zlatan Ibrahimovic mögött a második helyen áll a házi góllövőlistán.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az egyik legjobb csatárunk,egy jó szerződéssel sokáig Milanos lenne!
    Szuper tehetség!
    Bellotti és Leao között,kb. 80%os a különbség!
    A púpját leszámitva….
    😂😂😂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet