2022. december 02., péntek

Ibra: “A testem öregszik, de egyre jobban nézek ki”

-

Zlatan Ibrahimovic a svéd válogatott edzőtáborában nyilatkozott és elmondta, hogy nem gondol a visszavonulásra, továbbá beszélt arról is, hogy a teste öregszik, de fejben egyre fiatalabb és ahogy telik az idő, egyre jobban néz ki.

“Jó érzés visszatérni a válogatottba. Végre! A legutóbbi két edzőtáborban részt kellett volna vennem, de sérülés miatt kihagytam. Kicsit balszerencsés voltam, ám most már jól érzem magam. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és mindenekelőtt játszhatok.” – nyilatkozta Ibra.

“Minden futballista játszani akar, de úgy gondolom, hogy meg kell találnom az egyensúlyt a játékidőt tekintve az utóbbi időben összeszedett sérüléseim miatt. Az ember minden nap tanul valami újat. Napról napra egyre jobban megismerem a testemet. A testem öregszik, az elmém fiatalodik és én egyre jobban nézek ki.”

“Az előző idényben több sérülésem volt, mint általában szokott lenni és a korábbiakhoz képest is. Ez azért volt, mert ha éreztem valamit, akkor egyszerűen dolgoztam tovább a fájdalommal. Ez az én mentalitásom. Jelenleg van egy gyógytornászom, aki a nap 24 órájában mindenhova követ Olaszországban. Bármi van, a legkisebb apróság esetén is ott van, hogy segítsen.”

“Nem tűztem ki időpontot, hogy mikor szeretnék visszavonulni. folytatni akarom, ameddig csak lehet és a befejezés gondolata nem motoszkál a fejemben. Nem akarom azt, hogy később sajnáltassam magam és azon töprengjek, hogy miért hagytam abba, amikor még játszhattam volna. Ezért inkább folytatom és ha pályára küldenek, akkor teszem a dolgomat.”

Ibrahimoviccsal a keretben a svéd válogatott Grúzia és Spanyolország ellen készül a vb-selejtezőben, a tét a 2022-es katari világbajnokságra való kvalifikáció.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS