2022. december 07., szerda

Maignan megkezdte az egyéni edzéseket

-

Mike Maignan az októberi csuklóműtétje után személyre szabott gyakorlatokat végez Milanellóban.

A francia válogatott kapust október közepén műtötték meg, miután a csuklófájdalma nem szűnt meg és az orvosi konzultációt követően az operáció mellett döntöttek a teljes felépülés érdekében. Maignan az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen ütközött Luis Suárezzel és ennek következtében megsérültek a szalagok a kezében.

A MilanNews tájékoztatása szerint Maignan a több hetes felépülési szakasz elején jár és a napokban megkezdte az egyéni edzésmunkát Milanellóban. A 26 éves kapus személyre szabott gyakorlatokkal készül és kezdetben csak labdás edzések lesznek lábbal, míg a keze a későbbiekben fog fokozatosan terhelést kapni.

A műtétet követően a klub a közleményében 10 hétre becsülte a teljes felépülés várható időtartamát, így Maignan nagy valószínűséggel ebben az évben már nem fog pályára lépni. Maignan célja, hogy január 6-án a Roma elleni rangadón 100 százalékos állapotban térjen vissza a pályára a San Siróban.

A várakozások szerint a Milan harmadik számú kapusa, Alessandro Plizzari is január elején lesz újra bevethető. A saját nevelésű kapus szeptember végén térdműtéten esett át.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS