2022. november 30., szerda

Leonardo szavai Kessiéről és Theóról

-

Leonardo, a Paris Saint-Germain sportigazgatója reagált a megjelent pletykákra és cáfolta, miszerint érdeklődést mutatnának a Milan két húzóembere iránt.

Az utóbbi hetekben számos pletyka látott napvilágot Franck Kessié jövőjét illetően, akinek az idény végén lejár a szerződése a Rossonerivel. Az elefántcsontparti válogatott középpályást a Liverpool mellett a PSG-vel is összeboronálták. Theo Hernández helyzete egészen más, hiszen 2024-ig szól a kontraktusa és közel áll a hosszabbításhoz.

A PSG átigazolásaiért felelős Leonardo – aki a 2018/2019-es idényben a Milan sportigazgatója volt – a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában kommentálta a pletykákat Kessiéről és Hernándezről.

“Nem vettük fel a kapcsolatot egyik játékossal sem. Nincs semmi Kessié vagy Theo Hernández ügyében.” – nyilatkozta a brazil igazgató.

Leonardo néhány héttel ezelőtt kitért Gianluigi Donnarumma szerződtetésének körülményeire is, akit ingyen igazolt, miután lejárt a szerződése a Milannal. Az 52 éves szakember szerint megfelelően jártak el az ügyben és csak akkor kezdődtek meg a megbeszélések az olasz kapussal, amikor már biztossá vált a távozása a Milanból.

“Donnarumma? Azt mondhatom, hogy bonyolult szituáció volt, de soha nem álltunk vele kapcsolatban június előtt. Majd tájékoztatást kaptunk arról, hogy Gigio nem hosszabbít és a Milan szerződtette Maignant. Ez már júniusban volt és ekkor megkezdtük az egyeztetéseket.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mélységesen csalódtam benne, teljesen hiteltelen számomra ez az ember. Egy zsoldos, tökéletes mintaképe az egész PSG-s bohócbrigádnak, nem is lehetne jobb helyen. Többször is szembeköpte a Milant, ahol valaki lett belőle. Mostanra elveszítette a respectjét minden szempontból. Az itt léte alatt megmutatta, hogy milyen sportigazgató is valójában. “Hatalmas” fogásnak bizonyult Castillejo, Laxalt, Caldara, de mondhatnám a valós piaci értékének többszöröséért leigazolt Piateket vagy Paquetát is. És elvert vagy 150 milliót fél év alatt nulla eredményességgel.

    • Jogos.. Bonucci leigazolásakor enyhén sokkban voltunk itt mind. Elég hihetetlen volt hogy a Juventus csapatkapitányát elhoztuk. Kellett neki kis idő, de a szezon második felére igazi beton fal folt Romagnolival.
     Nem feltétlen mondanám rossz igazolásnak, mert ha adódik egy ilyen lehetőség arra lekell csapni.

     Higuain dettó.. Minden mellette szólt, ontotta a gólokat, serie-a rekordokat döntött, fene nem tudta hogy nálunk impotens lessz és nutella függő.

     Piatekért sokat fizettünk, de az elején nem volt rossz, nem véletlen énekelt a curva sud neki, és ment a pum pum pum… Sajnos a hirtelen jött sztárság tönkre tette a lengyelt.

     Caldara üzlet valóban mellé nyúlás volt, de akkor amikor megléptük, minden Juventusos sírt hogy a jövő legnagyobb tehetségét odaadták egy öreg bonucciért.. A sérülések közbeszóltak.. van ilyen.

     De azért hogy az összes igazolást ami nem jött be blamának írjuk le, az nem igazságos.

     Paqueta helyzete sokkal árnyaltabb. Ugye volt egy edzőnk és egy Leonardonk.. És hogy ők ketten sosem beszéltek egymással az biztos.
     Ugye mostanában az az érzése az embernek hogy az edző igényeihez igazolunk.. (Florenzi kivétel)
     De a Milan történetében, legalábbis az elmúl 20évben sose az volt a szokás hogy az edző igényeit elégíti ki a management. Inkább az volt hogy Galliani és Berlu leigazolta azokat akiket Milan mezben akartak látni, és az edző oldja meg. Ezért volt sokszor hogy előre volt 3-4 alternatíva, de egy darab balbekk nem volt aki használható lett volna.

     Én most bízom Maldini munkájában, és ha így folytatjuk akkor lehet egy erős csapatunk, ahova majd igazolhatunk egy 70 millás húzó ebert hogy a BL ben is alkothassunk.
     Amég minden posztra kell igazolni addig természetesen nem várok 10-15 millától drágább igazolást.

 2. Szerintem ezt mondta Leo: mind a két palit akarjuk, mind a kettővel tárgyalunk, mindent meg fogunk tenni, hogy minél olcsóbban, minél hamarabb leigazoljuk őket. Mi a PSG vagyunk a világ egyik leggazdagabb és legjobb csapata ma. Pont úgy nincs akadály előttünk, ahogy Berlu
  előtt se volt 15-20 éve.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS