Olivier Giroud nyilatkozott a Torino elleni hétközi fordulót követően és elmondása szerint a Milan nagyon egységes és ez az, amit a legjobban kedvel a csapatban.

A francia csatárnak fontos szerepe volt abban, hogy a Milan legyőzte a Torinót és megőrizte a 100 százalékos hazai mérlegét a Serie A aktuális idényében. A csapat 5 bajnoki meccsén 5 győzelmet szerzett a San Siróban.

“Úgy gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk. A Torino egy erős és agresszív csapat. Rengeteg csatát vívtam Bremerrel, ő egy nagyszerű védő. Nagyon boldog vagyok, mert nagyszerűen kezdtük a meccs elejét és utána a Torinónak nem engedtünk sok gólszerzési lehetőséget. Nagyon szilárdan védekeztünk, megszereztük a három pontot és ez a legfontosabb. Három naponta meccset játszunk és nem könnyű.” – mondta Giroud a DAZN-nak.“Egységesek vagyunk és ez az, amit a legjobban szeretek a csapatunkban. Szeretnénk örömet szerezni a szurkolóinknak a San Siróban. Talán időnként teljesíthettünk volna jobban a mérkőzésen, mert nem volt minden tökéletes, de sikerült győzni.”

Giroud 6 bajnokin 4 gólnál jár a Milanban és az összes találatát a San Siróban lőtte.

“Legközelebb mindent megteszek, hogy idegenben is gólt szerezzek. Szeretném boldoggá tenni a szurkolókat.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet