Stefano Pioli mellett Rafael Leao is részt vett a sajtótájékoztatón a Porto elleni mérkőzést megelőzően. A portugál válogatott támadó nagyszerű formában van és maximálisan élvezi az edző bizalmát.

A 22 éves futballista nagyszerűen kezdte a 2021/2022-es idényt és eddig 2 mérkőzésen 1 gólt szerzett illetve 1 gólpasszt osztott ki a Bajnokok Ligájában. Emellett az olasz bajnokságban is remekel, legutóbb az Atalanta és a Verona ellen is oroszlánrészt vállalt a győzelemben.

“A Porto ellen mindig nehéz játszani, mert egy minőségi csapatról van szó. Ez a mérkőzés olyan lesz, mint egy döntő. Pontokat akarunk szerezni annak érdekében, hogy továbbjussunk a kieséses szakaszba. Megpróbálunk elszántan pályára lépni és a megfelelő játékot játszani az első perctől kezdve. Ugyanakkor óvatosnak kell lennünk, mert a Porto is nyerni akar és nekik is meghatározó meccs lesz.” – nyilatkozta Leao.“Az előző szezonban hiányzott az állandóság a játékomból. Most már sokkal következetesebb vagyok és ez a csapattársaimnak illetve az edzőnek köszönhető. Mindenki hisz bennem és a Milan lehetőséget adott nekem arra, hogy bizonyítsak. Úgy érzem, hogy fejben ott vagyok, ahol lennem kell és a pályán bármelyik pillanatban képes vagyok a különbséget jelenteni. A legfontosabb, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést és megpróbáljunk továbbjutni. Meg tudjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek.”

“Serie A? Ez egy nehéz bajnokság. Amikor megérkeztem, teljesen más volt a többi ligához képest, ahol korábban játszottam. Gyerekkoromban arról álmodtam, hogy a Bajnokok Ligájában játszom és megszólal a BL-himnusz, miután kifutok a pályára. Ez egy nagyon fontos lehetőség számomra, hogy megpróbáljam a legtöbbet kihozni magamból.”

“Fejlődni akarok és ezért minden nap keményen dolgozom a csapattársaimmal Milanellóban.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet