Nem úszta meg tettét az a Juventus rajongó, aki a Milan elleni mérkőzés bemelegítésekor rasszista megnyilvánulásokkal illette Mike Maignant.

Futótűzként terjedt el a közösségi médiában az a videó, amelyet egy szurkoló készített a Juventus-Milan mérkőzés előtt. A bemelegítéskor a Milan kapusa, Maignan az oldalvonal mellett melegített, amikor a néhány méterre lévő lelátóról egy Juventus szurkoló folyamatosan sértegette őt a bőrszíne miatt és rasszista megjegyzéseket kiabált felé. A francia válogatott kapus úgy tett, mintha meg sem hallotta volna a provokáló szurkolót és tovább folytatta a bemelegítést.

A mérkőzést követően a Milan kapcsolatba lépett a Juventusszal annak érdekében, hogy megoldják az ügyet. A rendőrség bevonásával a stadionban lévő kameráknak és a videofelvételnek köszönhetően hamar megtörtént az illető azonosítása.

A Juventus hosszú időre kitiltotta a stadionból a rasszista szurkolót, aki a Juventus Club Castagnaro rajongói klub tagja volt. Amint a szervezet tudomást szerzett a történtekről, azonnali hatállyal törölték a tagságát és kizárták a klubból.“Megtudtuk, hogy az egyik tagunk a Juventus-Milan mérkőzés előtt elfogadhatatlan és szégyenletes viselkedést mutatott, ami nagy médiavisszhangot váltott ki. A klub elhatárolódik az ilyen fajta viselkedéstől és keményen elítéli. Közöljük, hogy az illetőt azonnali hatállyal kizártuk az egyesületből.” – reagált a Juventus Club Castagnaro

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem ezt olvassa az MLSZ, hogy így is lehet. Nem telt el 5 nap, már nem megy többet meccsre ez az idióta. Nálunk meg bezárják a komplett stadiont, mert képtelenek azonosítani egy bekamerázott stadionban, hogy melyik a primitív fogyatékos huhog, akik miatt meg van bélyegezve egy komplett nemzet hogy rasszista, meg bűnhödik másik 60 ezer ember aki meg menne normálisan szurkolni.

  • Ugye ez is csak eszkoz a kormany szamara, hiszen megint lehet mutogatni, hogy egesz Europa ellenunk van. Persze mindenhol van gond es mashol nagyobbak is mint nalunk, de arrol veletlenul sem ejt szot sem pl az NSO, hogy mashol kitiltjak az idiota szurkolokat. Egyfolytaban csak a szellemi fogyatekos Szijjarto facebook-os bejegyzeseit sikerul megtalalniuk. Mondjuk, ha felulrol jon a parancs, akkor nem is szamithatunk masra.

    • Nem ertem, hogy ezzel mi a problema. Tenyeket irtam, az NSO is csak egy propaganda lap… Persze nyugodtan meg lehet cafolni.

     • Komolyan nem érted?
      Elmagyarázom..
      Marhára egyszerű a történet..
      Ez egy szurkolói oldal, NEM POLITIZÁLNI JÁRUNK IDE!!!
      Ez is csak egy egyszerű Tény!
      Ha politizálni akarsz bármilyen formában keress másik, ahhoz a témához illő oldalt!

      • Ertelek, a folyamatos negerezes, bantuzas, kajmosozas belefer, mert ugye a chat jo resze azzal van tele. Hmm, valami nagyon nem kerek.

 2. Egy Olaszországot,egyáltalán egy nyugati országot,ne hasonlitsunk a Bécsen túli Balkánhoz!
  Ők kb.100évvel voltak,vannak és lesznek elöttünk!!!

  • Te miért nem mész azokba az országokba amiket ennyire szeretsz?Mi itt leszünk 100 év múlva is,de a nagyra becsült országaid nem biztos!!

   • “Mi itt leszünk 100 év múlva is,de a nagyra becsült országaid nem biztos!!”
    Igen,ezt már 40éve is mondták és ma is….
    😂😂😂😂

 3. Imádom, hogy mindig lesznek akik ellenségeket járnak ide keresni és nem mennek haza üres kézzel 😁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet