Milan-Lazio: Ki volt a meccs legjobbja?

11


Elindult a szavazás a Lazio elleni mérkőzés legjobban teljesítő játékosára.

A Milan vasárnap este két góllal legyőzte a Laziót a szezon első rangadóján a Serie A harmadik fordulójában. A csapat kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést és Rafael Leao illetve Zlatan Ibrahimovic góljával 2-0 lett a végeredmény. Mivel remek teljesítményekből nem volt hiány, ezért szavazást indítunk a magyar Milan szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból a mérkőzésen.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mivel Tonali fejlődött a legtöbbet magához képest, ezért úgy gondolom, hog Tonali jelölném meg. De nyilván mindenki jól teljesített a maga posztján. Én nem tudnék kiemelni senkit sem. Nálam Florenzi eddig nem igazán illik a képbe. Ennyi erővel Conti is végigjátszhatta volna az évet ha fizetve van…

  2. Florenzi első meccse volt, kell idő neki is….

    Amúgy igen, az első 3 bajnokit figyelembe véve eddig nálam is Tonali a(z) MVP!!!

  3. Mindenki jól szerepelt, nálam Tonali, Rebic, Leao, Calabria, Kessie nyújtott kiemelkedőt, de pl egy Romagnoli is kellemes meglepetés volt, a hanyatlása előtti formát idézte. Nehéz ügy, hogy ki volt a legjobb 😀 Talán Tonali dinamikája és támadó felfogása tetszett a legjobban, de mindenki előtt le a kalappal!

  4. A kérdés az, hogy ilyen 3 meccs után, hogyan ülteti vissza valamelyik középppályást a padra? Mert ha Tonali igy folytatja, az bizony nálam elég lenne a kezdõhöz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet