Andrea Continak ajánlata volt Törökországból, azonban a transzfer nem jött létre.

Az olasz jobbhátvéd létszámfelettivé vált a Milanban és nem szerepel Stefano Pioli jövőbeli terveiben, ennek ellenére a nyáron nem sikerült új klubot találnia. Conti a tavaszi parmai kölcsönjátéka után visszatért a piros-feketékhez, miután a Serie B-be kieső együttes úgy döntött, hogy nem vásárolja meg végleg 7 millió euróért.

A Calciomercato szerint az elmúlt napokban a török élvonalban szereplő Fenerbahce írásos ajánlatot tett a Milan vezetőségének Conti játékjogáért, azonban ez nem bizonyult elegendőnek, hogy a felek között létrejöjjön a megállapodás.Contiért a nyári mercato alatt a Genoa is bejelentkezett, ám a tárgyalások nem vezettek eredményre és olasz sajtóhírek szerint ennek hátterében az állt, hogy az olasz játékos nem volt hajlandó belemenni a fizetéscsökkentésbe. Conti évi 2 millió eurót keres a Milannál és ebből nem engedett, míg a genovaiak nem tudták megadni ezt a bért.

Már Törökországban is lezárult a nyári átigazolási időszak, így Conti januárig maradhat a Rossoneriben, hacsak a klub nem állapodik meg vele a szerződésének felbontásáról.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet