A Milan hivatalosan is bejelentette a 30 éves támadó-középpályás érkezését.

Junior Messias a klub vezetőségének utolsó szerzeménye a nyári átigazolási időszakban. A piros-feketék hétfő éjszaka megállapodásra jutottak a Crotone elöljáróival a transzferről. A 30 éves futballista kedden délelőtt részt vett az orvosi vizsgálatokon és délután aláírta a szerződését.

A Milan kedd este a hivatalos honlapján jelentette be Messias kölcsönvételét.

“AZ AC MILAN ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY KÖLCSÖN+OPCIÓVAL SZERZŐDTETTE WALTER JUNIOR MESSIAST A CROTONE EGYÜTTESÉTŐL.”Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja arról számolt be, hogy a Milan vezetősége 2,6 millió eurót fizet Messias kölcsönvételéért és a szezon végén további 5,4 millióért végleg megvásárolhatja. Továbbá az üzlet részeként bónuszként 1 millió euró járhat a Crotonénak.

Messias az előző idényben 9 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban a Crotone játékosaként. Érdekesség, hogy az ő nevéhez fűződött a második legtöbb sikeres csel (105) a Serie A-ban a 2020/21-es szezonban. Ráadásul az európai topligákban ő büszkélkedhet a legtöbb sikeres csellel a brazil játékosok közül.

A klub megerősítette, hogy Messias a 30-as mezszámot fogja viselni a csapatban.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kíváncsi leszek erre kubikus csatárra…Messi-Ás…
    Remélem lesz olyan jó mint Lionel Messi hamár a 30 -as megszámot kapta/választotta..
    Reméljük hogy valóban messiásá válik a csapatunkban!!!.

    • Messi valószínűleg azért választotta a PSG-ben a 30-as számot, mert Messias abban játszott a Crotoneban.

  2. Benjamin Button. Néhány év és megveszi a PSG vagy a City 🙂 Ő lesz Messi, Neymar új társa. Mbappe úgyis a Real Margitba szerződik.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet