2022. október 04., kedd

A Milan bejelentette Yacine Adli leigazolását

-

A francia utánpótlás-válogatott futballista jövő nyáron csatlakozik a Milanhoz.

Yacine Adliról megállapodott egymással a Milan és a Bordeaux vezetősége, amelyet követően a játékos hétfőn megérkezett Olaszországba. A délutáni órákban sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, majd este aláírta a szerződését a Casa Milanban.

A Milan az átgazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én bejelentette, hogy megvásárolta Adlit a Bordeaux együttesétől. A 21 esztendős játékos öt évre, azaz 2026. június 30-ig kötelezte el magát a piros-feketékhez.

Olasz sajtóhírek szerint a Rossoneri vezetősége mntegy 8 millió eurót fizet a francia támadó-középpályásért, az összeghez további bónuszok társulnak. A MilanNews úgy értesült, hogy a vételár kifizetése jövőre lesz esedékes. Továbbá a klub a közleményében megerősítette, hogy – a várakozásoknak megfelelően – Adli a 2021/2022-es szezonban kölcsönben marad a Bordeaux együttesénél. A játékos 2022 nyarán csatlakozik a Milanhoz.

Adli a Paris Saint-Germain utánpótlásában nőtt fel és 2019 telén szerződött a Bordeaux-hoz, amelynek színeiben 72 tétmérkőzésen lépett pályára. Az irányítóként és középső középpályásként is bevethető játékos az előző szezont 35 meccsen 2 góllal és 5 gólpasszal zárta.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS