Hauge góllal debütált a Frankfurtban – VIDEÓ

8

Rögtön az első tétmérkőzésén betalált a Milan korábbi norvég támadója.

Jens Petter Hauge nagyszerűen mutatkozott be a Frankfurtban, ugyanis góllal debütált a Bundesligában. A norvég válogatott támadó a szünetben csereként lépett pályára és a 86. percben egy szöglet után közvetlen közelről vette be a Borussia Dortmund kapuját az 5-2-re elveszített bajnokin.

HAUGE GÓLJA:HAUGE TELJESÍTMÉNYE SZÁMOKBAN:

45 játékperc
2/1 kaput eltaláló lövés
1 gól
23 labdaérintés
16/11 pontos passz
69%-os passzpontosság
1/0 pontos beadás
2/1 pontos hosszú indítás
4/2 megnyert földi párharc
1/0 megnyert fejpárbaj
7 labdavesztés
1 szabálytalanság
3/2 sikeres szerelés

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Komolyan nem értem, hogy lehettünk ennyire balfékek, pedig ez annyira nem jellemző Maldiniékre. Mi nem volt rendben a sráccal? Túl gyakran lő gólt túl kevés idő alatt és ez idegesítő? Az elmúlt években hányszor csináltunk már ilyet? André Silva, Paquetá, Pessina, Locatelli, és most Hauge. De nem baj, a szerencsétlen Leao gyerek legalább itt maradt, hadd essen el a saját lábában minden meccsen. Ő meg Castillejo és Krunics az egyetlen, akiket el kellett volna adni, erre mindhárman itt maradnak. Haugét még nagyon fogjuk bánni…

    • Az majd kiderül, hogy Hauge mennyire jó vagy nem jó. Érte volt komoly érdeklődő. Hiába akarja eladni a Milan Castillejót, ha nem akarja megvenni senki. Krunic ugyanez. Paqueta a világon semmit nem csinált, míg itt volt, nem értem, hogy őt miért sírják vissza sokan. Vele mondjuk nem mezzalát kellett volna játszatni, ettől függetlenül a brazil lassú volt, körülményes, és belebonyolódott felesleges cselekbe. Különben meg nagyon kevés olyan játékos van, aki minden csapatában jó volt… Semmi garancia arra, hogy ha pl. a Bundesligában jó valaki, akkor mondjuk a Serie A-ban is jó lesz… Leao engem is irritál, de ez van. Reméljük, jelentősen feljavul, ha meg nem, akkor valami balek klubnak sikerül eladnunk ezt a lusta hülyegyereket.