Mike Maignan először hárított tizenegyest a Milan kapusaként, méghozzá a Real ellen.

A francia válogatott kapus a nyáron csatlakozott a piros-feketékhez a Lille együttesétől és már a harmadik felkészülési mérkőzésén büntetőt hárított, így nagy szerepe volt abban, hogy a Milan 0-0-s döntetlent játszott a Real Madriddal. Mike a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a madridiak ellen és végigjátszotta a mérkőzést.

A 40, percben egy ellentámadást követően Gareth Bale indult meg a kapu felé, majd Calabria és Tonali csak szabálytalanul tudta szerelni a tizenhatoson belül, így a játékvezető büntetőt ítélt a Realnak. A tizenegyeshez a sértett állt oda, azonban Maignan érezte az irányt és kivédte Bale lövését.MAIGNAN VÉDÉSE:

 

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért Bale tudta, hogy mikor kell elesni…A lökdösődés nem a 16-oson belül kezdődött. Nem biztos, hogy minden bíró befújja ezt 11-esnek. Nem hibáztatom egyik Milan játékost sem. A kapus meg kiváló teljesítményt nyújt. Sztem a felkészülési időszak alatt Tonali az egyik legmegbízhatóbb játékos volt. Jót tett neki a fizetéscsökkenés 🙂

    • Az esést fogta fel a kezével, ami véletlen pont a labdát érte. Szerintem nem ezért járt a tizi, hanem mert esés közben elsodorta Balet. Mindegy igazából, a lényeg a védés. Donnarumma is jó tizenegyes fogó (volt), reméljük Mike is így folytatja.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet