2022. november 29., kedd

A Milan új ajánlatot készül tenni Dalotért

-

A Milan vezetősége továbbra sem tett le Diogo Dalot szerződtetéséről.

A 22 éves szélsőhátvéd az előző idényt kölcsönben töltötte a Milannál és úgy tűnik, hogy a teljesítményével meggyőzte az edzőt és a vezetőséget. Dalot kiegészítőember volt a csapatban és 33 meccsen 2 gólt szerzett illetve 3 gólpasszt osztott ki.

Fabrizio Romano transzferguru arról számolt be, hogy a Milan újabb ajánlatot készül tenni Dalotért a Manchester Unitednek. Az átigazolási formula továbbra is kölcsön+opció, de a korábbi ajánlathoz képest magasabb kölcsönvételi díjjal.

A klub célja a védelem megerősítése szempontjából, hogy egy jobbhátvédet igazoljon Davide Calabria tehermentesítésére. Továbbra is Dalot az első számú célpont, hiszen remekül beilleszkedett és már ismeri a bajnokságot illetve a nyelvet is. Andrea Conti nem szerepel az edző elképzeléseiben, így a nyáron távozhat.

Romano szerint a manchesteri együttes 4-5 millió eurót kér kölcsönvételi díjként a vásárlási opción felül. Korábban szó volt arról, hogy a Real Madrid is érdeklődést mutat Dalot iránt. Carlo Ancelotti nagyon kedveli a portugál válogatott futballista játékát, de a madridiak számára jelenleg nem opció a leigazolása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS