2022. november 29., kedd

Sacchi szavai a hálátlan Donnarummáról

-

Arrigo Sacchi, a Milan korábbi legendás trénere szerint Gianluigi Donnarumma nem volt elég hálás a klubnak és sajnálja az olasz kapus távozását.

Donnarumma nyolc év után távozott a Milanból, méghozzá a szerződésének lejártával ingyen és hivatalosan is a Paris Saint-Germain játékosa lett, amellyel 2026-ig írt alá.

Sacchi – a klub történetének harmadik legsikeresebb trénere – a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a pénz hajszolása nem mindig hozza meg az eredményt és Donnarumma nem volt elég hálás a klubja felé.

“A Milan elveszítette Donnarummát és nagyon sajnálom, különösen a srác szempontjából. A Milan tette őt naggyá és ezért Gigiónak több hálát kellett volna mutatnia a klub felé. Azok az emberek, akik a pénzt hajszolják, nem mindig találják meg a boldogságot.” – reagált Sacchi.

A 75 éves szakember reagált a szombaton bejelentett Olivier Giroud érkezésére is.

“Giroud az utóbbi időben keveset játszott és ez némi kockázatot rejt a Milan számára. Ugyanakkor ha nincs lehetőség sok pénz elköltésére, akkor ezzel számolni kell. Mindig arra tanítottak, hogy ha nem pénzzel, akkor inkább elképzelésekkel kell elérni a célt. És a Milannak megvan az elképzelése.”

Május végén Luca Lucci, a Milan szurkolói csoportjának, a Curva Sudnak az egyik vezetője markáns véleményt fogalmazott meg és üzent Donnarummának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS