2022. november 30., szerda

Összesen 16 játékos áll edzésbe Milanellóban

-

A csapat nagy részének a végéhez közeledik a nyári vakációja, ugyanis csütörtökön megkezdődik a felkészülési időszak.

Stefano Pioli július 8-án fogja levezényelni az előszezon első edzését a 2021/2022-es szezont megelőzően. Az elmúlt évekhez hasonló lesz a menetrend: a játékosok újra találkoznak Milanellóban, részt vesznek az orvosi vizsgálatokon, az erőnléti teszteken és ezt követően jön az első edzés. A tömeges csoportosulás elkerülése miatt nem engedélyezett a szurkolók jelenléte az edzőközpontban.

A Tuttosport szerint összesen 16 játékos fog Pioli rendelkezésére állni az első edzésnapon. Természetesen az Európa-bajnokságon résztvevő játékosok (Simon Kjaer, Mike Maignan, Ante Rebic) később csatlakoznak a kerethez.

Ugyanez vonatkozik Pierre Kalulura és Franck Kessiére, akik a tokiói olimpián képviselik hazájukat és az esemény végeztével térnek vissza Milanellóba. Ami a sérülteket illeti: az első tréningnapon Zlatan Ibrahimovic, Davide Calabria és Ismael Bennacer sem fog teljes értékű edzésmunkát végezni.

A 16 FŐS NÉVSOR:

Tatarusanu, Plizzari; Conti, Caldara, Romagnoli, Tomori, Theo Hernández, Gabbia; Pobega, Krunic, Maldini; Castillejo, Rafael Leao, Saelemaekers, Hauge, Colombo.

Az előszezon egy részében az első csapat kiegészül a Primaverában szereplő játékosokkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szegény Calabria.. az Olaszoknak egyre nagyobb a sanszuk hogy ezt a tornát behúzzák.. Ezesetben Calabria sérülése elvett tőle egy EB győzelmet.. mi pedig ingyen engedtünk el egy EB győztes kapust..

    UI: azért írtam ide, mert látom hogy Calabria még mindig lábadozik.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS