2022. december 02., péntek

Tonali belement a bérének csökkentésébe

-

A legfrissebb hírek szerint Sandro Tonali elfogadta az alacsonyabb fizetést annak érdekében, hogy megkönnyítse az átigazolását és maradjon a Milan játékosa.

Az olasz középpályás tavaly nyáron csatlakozott a Rossonerihez kölcsönben és a szezon végén a Milan tárgyalóasztalhoz ült a Bresciával a játékos végleges megvásárlását illetően. A klubok újratárgyalták az egy évvel ezelőtti megállapodást és változtak a transzfer részletei. A hírek szerint a Brescia jelentős – több mint 10 millió eurós – kedvezményt adott az átigazolási árból a piros-feketéknek.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról ír, hogy Tonali elfogadta a klub azon kérését, hogy az előző idényhez képest csökkentsék a fizetését.

A 21 éves futballista probléma nélkül igent mondott annak érdekében, hogy maradhasson a Milanban. Tonali körülbelül 2 millió eurót keresett, azonban a következő idényben ennél alacsonyabb összeget fog zsebre tenni Milánóban.

A MilanNews hozzátette, hogy célegyenesben az átigazolás és minden akadály elhárul a transzfer előtt, így rövidesen várható a hivatalos bejelentés a véglegesítésről.

Tonali a legutóbbi idényben összesen 37 tétmeccsen lépett pályára a Milanban.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Szerintem teljesen normális, ha egy játékos az aktuális fizetése háromszorosát kéri, akkor a vezetőség megpróbál alkudni, és valami köztes megoldást találni.
     Ha meg a vezetőség úgy ítéli meg, hogy fontos a játékos és mindenképp meg kell egyezni, akkor úgyis lesz megoldás (ha nem, akkor meg a török meg d esetéből tanulva megpróbálják eladni az illetőt, nem pedig hónapokig alkudozni meg várni, legalábbis remélem).
     De ha mindenkinek szó nélkül elkezdenek emelgetni, meg rögtön megadni amit bemondanak, akkor meg azért se tudnánk igazolni, mert egyszer csak annyi pénz menne a fizetésekre, hogy másra nem is maradna. Sajnos tudomásul kell venni, hogy mi nem egy PSG vagyunk, ahol számolatlanul lehet szórni a pénzt mindenféle következmény nélkül.

     • Az összes hír arról szólt, hogy Donnarummának megajánlották a 8 milliós bért (az más kérdés, hogy ez nem volt elég neki) akkor Kessiének a 6 millió túlzó? Főleg úgy hogy a szerződése jövő nyáron lejár, azaz, ha most nem hosszabbítunk vele, vagy adjuk el, akkor télen valószínűleg már esélyünk se lesz elpasszolni, így ő is ingyen leléphet.
      Nem csak azért nincs pénz igazolni mert óriási fizetések eszik fel a keretet, hanem mert Donnarumma, Calha, Musaccio, Biglia, Bonaventura azaz minimum 100 millió érték teljesen ingyen lelépett. És persze ne feledjük az áron alul eladott Rodriguezekről és a sok pénzért megvásárolt majd kölcsönbe adogatott Leo Duartékről se.

      • Egyrészt, sehol nem írtam azt, hogy Kessienek túlzás lenne a 6 millió. Egy olyan teljesítményre amit az utolsó szezonban nyomott, amilyen fizetések most vannak simán reális ez az összeg. Remélhetőleg tartósan tud jó teljesítményt nyújtani, mert azt se felejtsük el, hogy az első 2 évében a fórumozók nagy része elzavarta volna.
       d-nek egyértelműen túlzó volt a 8 millió, viszont ott mirabelliék kibasztak rendesen Maldiniékkel azzal, hogy annak idején 6 (7 ha a tesót is számoljuk) millióért hosszabbítottak vele. Szóval ahhoz, hogy esetleg megtartsuk nem nagyon volt választás, és muszáj volt a jelenleginél többet ajánlani. Az is tény, hogy az elmúlt évek igazolásain rendre nagyokat buktunk, de ez nem változtat azon a tényen, hogy nem szabad hagyni elszállni a fizetéseket.
       Én csak azt mondom, hogy abszolút nem ítélem el a vezetőséget azért, mert valaki mond egy igényt ők meg megpróbálnak alkudni belőle. Nyilván egyik félnek az érdeke, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni, másiknak meg, hogy minél többet kapjon.

 1. Gazidis miért nem mond le a fizetése 30 – 50 százalékáról, ha tényleg ekkora pénzügyi gondokkal küszködünk? Massara itt van még? Szabaduljunk meg a kolonctól! Faragjuk meg a Milanlabos béreket is,úgysem értenek a munkájukhoz. Kapjon kevesebbet a szertáros, takarító, szakács mindenki és adjuk el megint a csapatbuszt is! Mi ez a szarakodás a k…a életbe!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS