2022. december 02., péntek

Két ifijátékos is része lesz a Tonali-üzletnek

-

Sandro Tonali egyre közelebb a visszatéréshez, de ezúttal nem kölcsönben fog csatlakozni a Milanhoz, hanem végleges átigazolással – az üzlet része lesz két saját nevelésű játékos is.

Az olasz középpályás túl van első milánói szezonján, amely talán nem a vártaknak megfelelően alakult számára, ennek ellenére továbbra is élvezi a klub maximális bizalmát és a vezetőség szerint helye van a jövő Milanjában.

A MilanNews tájékoztatása szerint nagyon közel az egyezség Tonali átigazolásáról, aki már ezen a héten végleg a Milan játékosa lehet. A piros-feketék jelentősen alacsonyabb összegért fogják megvásárolni a 21 éves játékost.

A tavaly nyári egyezség arról szólt, hogy a klub 10 millió eurót fizet a kölcsönvételért, valamint a vásárlási opció 15 millió euró lesz, plusz 10 millió euró jövőbeli bónusz. Ez azt jelenti, hogy Tonali átigazolási ára akár elérhette volna a 35 millió eurót. A Milan kedvezményt kért a Bresciától és Massimo Cellino elnök beleegyezett – két ifijátékosért cserébe.

A portál szerint Tonali vételára 20 millió euró lesz, amely tartalmazza a már kifizetett 10 milliós kölcsönvételi díjat. Az üzlet részeként Giacomo Olzer csatlakozni fog a Bresciához, valamint Lorenzo Colombót két évre kölcsönadja a Milan a másodosztályú klubnak.

A MilanNews megjegyzi, hogy a Milan nem engedi el végleg a két saját nevelésű játékosának kezét, vagyis a klubnak minden bizonnyal visszavásárlási lehetősége lesz.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Fel nem tudom fogni, miért kell nekünk ilyen nagyon. Nem 4-2-3-1-be való, és kész. Itt nem tud a szervezésre, irányításra figyelni, amiben jó, hanem védekeznie kell, amiben ha nem is rossz, de nem is jó. Bár nem lassú játékos, a gondolkodása kicsit az, lassan fordul, lassan észlel…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS