Matteo Gabbia és Tommaso Pobega iránt is érdeklődnek a nyári mercato előtt.

Hivatalosan július 1-én veszi kezdetét a nyári átigazolási időszak Olaszországban és egyre több híresztelés lát napvilágot a Milan háza táján az esetleges érkezőkről és távozókról. Ezúttal két saját nevelésű játékos iránt is érdeklődést mutatnak a Serie A-ból.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Bologna a Milan középhátvédjét, Gabbiát nézte ki arra az esetre, amennyiben Takehiro Tomiyasu a nyáron elhagyja az együttest. A 21 éves középhátvéd az idei szezonban 13 mérkőzésen játszott a Milanban és bő 1000 játékpercet töltött a pályán, amely során nagyszerű benyomást keltett a játékával.

Gabbia a belsővédők közül csupán negyedik a rangsorban a kezdőcsapatba kerülésért folyó versenyben, ugyanis Simon Kjaer, Fikayo Tomori és Alessio Romagnoli is előtte áll. Ráadásul visszatér kölcsönből Mattia Caldara, akinek kérdéses a jövője.

Eközben a MilanLive jelentése szerint a Serie A-ba frissen feljutott Salernitana célpontjai között szerepel Pobega, aki a 2020/21-es idényt a Speziában töltötte. Az olasz középpályás remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, olyannyira, hogy Stefano Pioli az előszezonban lehetőséget biztosíthat számára a bizonyításra.

A Salernitana szeretné kölcsönvenni Pobegát, viszont még nem dőlt el, hogy mi a szándéka a Milannak a játékossal. Pobega az első Serie A-s szezonjában 20 meccsen 6 gólt szerzett és 3 gólpasszt osztott ki.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Minden attól függ sikerül e meghosszabbítani bizonyos emberek szerződését vagy pótolni kell őket?! Gabbia nekem már bizonyított, Pobegát nem láttam játszani.

  2. Pont ők azok akiket nem kell kölcsönadni, eladni. Mindketten fiatalok, bizonyítottak már és Milan nevelések.
    Gabbiat be kell építeni a következő szezonban. Az előző évben is nagyszerűen pótolta az alapembereket. Pobegat pedig szívesebben nézném, mint a vészmegoldás Meiteket vagy Krunicot. A végén kölcsönadjuk vagy eladjuk őket és kapkodunk majd szeptemberben kiegészítő emberek után.

  3. Ha van olyan, akiben látni fantáziát, akkor minek igazolni? Gabbiával semmi gond nem volt, a mély vízbe dobva teljesen rendben volt, amit mutatott. Kivéve, ha Pioli azt várta tőle, hogy majd rögtön úgy fog játszani, mint Nesta.

    Pobega is egész jó számokat produkált, ráadásul a Spezia nem egy Manchester City… Tenni kellene vele egy próbát, különben teljesen felesleges egy fillért is áldozni az utánpótlásra, ha az ott játszó srácok közül csak szökőévente jut valaki lehetőséghez a nagyok között. A srác neve ráadásul hasonlít a Pobeda szóra. Az meg oroszul győzelmet jelent. Hülyék vagyunk, ha így sem tartjuk meg.

  4. A legkevesebb gólt a csúcsidőszakunkban akkor kaptuk, amikor Gabbia játszott. Ha név nem számítana, minimum top 3-ban lenne a védőink között.

    • Mondasz valamit de szerintem innentől kezdve mindig lesznek fiatalok akiket azért tartunk, hogy pénzt csináljunk belőlük. Szerintem Hauge is ilyen lesz

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet