A Milan hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Mike Maignant a Lille-ből.

A klub a hivatalos honlapján közleményben jelentette be a francia hálóőr érkezését.

“Az AC Milan örömmel jelenti be, hogy leigazolta Mike Maignant a LOSC Lille együttesétől. A francia kapus július 1-től áll a klub alkalmazásában és 2026. június 30-ig szóló szerződést írt alá.”

Mint ismert, a 25 éves kapus kedden sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat a Madonnina klinikán, majd azt követően aláírta az új kontraktusát a Casa Milanban.Mike 1995. július 3-án látta meg a napvilágot Cayenne-ben a Francia Guayanán és a Paris Saint-Germain utánpótlásában nőtt fel, majd 2015-ben csatlakozott a Lille-hez. A francia válogatott kapus hat szezon alatt 180 tétmeccsen lépett pályára csapatában és az idei szezonban bajnoki címet nyert. Maignannak nagy szerepe volt a Lille első helyezésében, ugyanis 21 mérkőzést kapott gól nélkül hozott le, ami kiemelkedő szám az európai topligákban.

A Milan a közleményben hozzátette, hogy Maignan a 16-os mezszámot választotta.

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Milan 13 millió eurót fizetett Maignanért a Lille-nek, valamint az üzlet részeként további 2 millió bónusz járhat. A játékos fizetése évi 2,5 millió euró lesz.

Isten hozott a Milanban, Mike!

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. nem mintha bármit jelentenének a megérzéseim, de úgy érzem, hatalmas fogás a srác 😀 videók alapján rendkívül akrobatikus, pimasz, lábbal mérföldekkel jobb, mint Gigio, Didával jól meg fogják érteni egymást, szerintem hasonló habitus, profil 🙂 eltekintve a Gigio-ügy szomorú oldalaitól, idevéve, hogy ismét mínusz egy olasz, ez egy kiváló pótlása Donnarummának. úgy érzem, Hakant sokkal nehezebben lehetne most minőségi pótlással elfeledtetni. a fejemben de Paul szélső (könnyen lehet, hogy tévedek), Brahimra még nem bíznám rá a posztot. bízom benne, hogy egy jobbszélsőbe és egy fiatal csatárba még fog fektetni a vezetőség, egy minőségi támadó kp-ra már nem tudom, mennyire futja majd. én személy szerint nagyon szeretném, ha maradna Hakan.

  2. Isten hozott párduc! Külön öröm, hogy nem az utolsó hetekre hagyjuk az igazolást hanem minél hamarabb össze akarják rakni a keretet. 👍🏻

  3. üdv a nálunk haver. csak nehogy te is 10m kérj 2 év múlva. Érezd jól magad nálunk, sok sikert kívánok neked a csapattal együtt.

  4. Hát ez diszkontár volt, nem is kicsit. Európa egyik legjobb kapusa – a védelem is jó volt előtte, de az a Milanban is nagyon rendben van. Szerintem lehet, hogy jobb kapusunk lett, mint amilyen volt, pedig D sem volt gyenge.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet