A várakozások szerint 3 módosítás lesz a Milan kezdőcsapatában a Parma ellen.

A piros-feketék szombaton 18:00-kor a kiesés ellen harcoló Parma otthonába látogatnak az olasz bajnokság 30. fordulójában. A meccsen sérülés miatt nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére Davide Calabria, Alessio Romagnoli és Daniel Maldini.

FRISSÍTVE: A Sky Sport Italia és a MilanNews egybehangzó értesülései szerint Pioli három poszton fog változtatni a kezdőben az előző mérkőzéshez képest. A védelem jobb oldalán mégsem Diego Dalot, hanem ezúttal Pierre Kalulu kaphat lehetőséget, míg balhátvédként Theo Hernández és a védelem tengelyében Simon Kjaer illetve Fikayo Tomori kezdhet.

A két belső középpályás Ismael Bennacer és Franck Kessié lesz, míg irányítóként Hakan Calhanoglu kezdhet Zlatan Ibrahimovic mögött. A támadó-szekció jobb oldalán Alexis Saelemaekers, míg a bal oldalon Ante Rebic léphet pályára a kezdőrúgás pillanatától.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE:

G. Donnarumma
Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo
Bennacer, Kessié
Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic
Ibrahimovic

Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Tardini stadionban és a DIGI Sport 1 közvetíti.

28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Pontosan ahogy írjatok, Calabriat leszámolva nincs erősebb kezdőnk és csak játékosok formáján múlik.

  1. Hát az előző hozzászólások után muszáj megjegyeznem, Calabriát leszámítva nincs erősebb kezdőnk 😀

  2. 😁😁😁😁😁 Bolondok vagytok 😁😁 nézem 15 komment🤔, utoljára 4volt 😁 na mondom mien vita alakult vagy valami érdekes téma hogy ennyi komment van egy lehetséges kezdő körül 😁😁😁

  3. Olvastam egy Zombori “Taktikus” Sándor nyilatkozatot, ahol azt fejtegeti, hogy ha Calabria a kezdőben lenne, akkor a Milan a legerősebb kezdőjével tudna kiállni a Parma ellen.

  4. Csodálkozom, hogy senki sem jegyezte meg a hozzászólásában, hogy ez a kezdő, hogy úgy mondjam, igen erős. Én úgy gondolom, Calabriával ez a kezdő erősebb lenne, de ebben az esetben ugye 12-en lennénk a pályán. Amennyiben Calabria nem játszana, de a helyén más sem, akkor viszont csak 10-en lennének a kezdőben, tehát ekkor a Milan nyilván gyengébb lenne. Ebből pedig egyenesen következik, egyrészt, hogy a szentendrei SPAR leégése hatalmas veszteség, másrészt, hogy Calabriával erősebb, Calabria nélkül gyengébb lenne a Milan.

    Megjegyezném, hogy amennyiben Calabria sérülten játszana, hiába lennénk akár 12-en, a Milan gyengébb lenne. Szerencse tehát, hogy Calabria sérült, mert így nem kell játszania, ezáltal nem gyengíti a Milant.

    • Még szerencse, hogy Calabria esetében jelenleg csak nettó veszteségről beszélünk, mert amennyiben senkit nem tudnánk a kezdőbe állítani helyette és valóban csak 10 emberrel állna ki a csapat, akkor ez bizony már bruttó veszteség lenne, tehát még jobban gyengülne a csapat. Ebből viszont az következik akkor, hogy a szentendrei SPAR leégése már bruttó, tehát, mint ahogyan azt Te is írtad, hatalmas veszteség.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet