A Milan vezetősége újra kapcsolatba lépett Florian Thauvin ügynökével és készen áll egy 5 éves szerződés a nyártól szabadon igazolhatóvá váló világbajnok támadónak.

A 28 éves támadót már hetekkel ezelőtt szóba hozták a Milannal és a hírek szerint az Európa Liga-címvédő Sevilla mellett a Leicester City is vinné. Thauvin jelenlegi kontraktusa június 30-ig szól a Marseille-jel és a jelek szerint nem hosszabbít.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy újabb kapcsolat volt a klub és a játékos ügynöke között az üzlet kapcsán. A Milan vezetősége 5 évre szóló szerződést kínál a francia válogatott játékosnak évi 4 millió eurós bérrel.Az újságíró megjegyzi, hogy az aláírásért a fizetésen felüli igény egy jelentős összegű ügynöki jutalékról szól. A felek között folytatódnak az egyeztetések.

A Milan szándéka, hogy a nyáron megerősítse a támadó-szekció jobb oldalát és Thauvin a legesélyesebb a lehetséges jelöltek közül. A Tuttosport arról ír, hogy a játékos számára a Rossoneri élvez prioritást a Sevilla és a Leicester megkeresésével szemben.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Üdv a fedélzeten. Reméljük a jobb oldal újra szárnyakra kap. 🙂
  Én a Sevillaból egy személyt igazolnék, az pedig az edző. Nem játszik szépen a Sevilla, de nagyon hatékony. Az Intert az Európa Liga döntőben csak sikerült legyőzniük.

  • Volt szerencsém pár Sevilla meccset megtekinteni a közelmúltban és figyelmes lettem egy Koundé nevű középhátvédre. Na őt hoznám amíg lehet. Labdabiztos, sokszor és hatékonyan szerez labdát (ez az egész Sevillára jellemző a LaLigában), ha kell tisztára tudja játszani a labdát a saját tizenhatosán belül, ellenfelekkel a nyakán… nekem nagyon szimpatikus a játéka, már amennyit láttam. Én speciel a védekező középpályás pozíciójában is el tudnám képzelni a srácot. Meg lennék lepődve, ha jövőre is a Sevillában játszana!

   Ui.: Aztán lehet egy nagy lufi, és élete meccseit játszotta, amiket épp láttam. 😀

   • Ha folyamatosan kezdő a Koundé, akkor valszeg oka van annak. Felőlem jöhet. Lenne helye, de nem hinném, hogy pár pezóért a Milanba igazolna. Egy jó hátvédnak mindig lesz helye a Milanban. A Sevilla is megadja azt a fizetést és jövőképet, mint a Milan. A védekezést megtudják szervezni, presszingelnek is ha kell visszaálnak védekezni.
    Nekem a támadásuk fura. Külső szemmel olyan mintha akadozna, aztán eltelik 2-3 másodperc és már kapura lőnek a semmiből.
    Sztem az edzőjük top csapatba nem tudna edzősködni, mivel sok a taktika a futballjában, azt szereti ha ő mondja meg, hogy a játékos mit csináljon, és a sztárok sokszor elutasítják a folyamatos oktatást, és taktika követését.

  • Senki, csak toronymagasan a legjobb igazolásunk lenne a támadószekcióba az elmúlt évekből. Intelligens, gólérzékeny, vele erősebb lenne a jobboldalunk, mint a bal.

  • Vagy mint például Hondat. Nem tudom ki ez a Thauvin, de 28 évesen a Marseillenél tart,volt 10 válogatott meccse és abból 1 gól…. szerintem nem olyan nagy szakítás, és azért eltudnák a jobb szélre valami jobbat és komolyabbat is képzelni….nem ért el sokkal többet eddig mint például Castillejo….na meg azért a Sevilla meg a Leicester vinné, tehát nem nagyon kapkodnak érte a nagy csapatok, és félek hogy egy egyszerű átlagos játékos lesz.

   • Nézek Francia bajnokságot, hidd el, nagyon penge a srác, hatalmasat kaszálnánk vele. A francia válogatott brutál erős, brutál mélységgel, nem könnyű bekerülni oda, ahol mondjuk Kylian Mbappé van előtted, és amúgy sem feltétlen szélsőkkel állnak fel. Szerintem a klubjában kell nézni, ott meg nagyon termeli a gólokat és asszisztokat.

    Azért szerintem azt is tisztázni kell, hogy a Leicester és a Sevilla is erősebb nálunk (remélhetőleg csak MÉG :))

    • Úgy legyen hogy nagy üzlet legyen számunkra. És igen,sajnos a Milan is hasonló szinten van mint egy Sevilla, meg egy Leicester…

     • Az lenne, csak üssük is nyélbe. És annak is örülnék, ha olyan szinten lennénk, mint a Sevilla, aki EL-t nyert, BL egyenesben van és a Barca előtt a La Ligában. Meg egy olyan Leiceter szintjén lennénk, akik ledózerolnak kb mindenkit az EL-ben eddig, és az olasznál sokkalta erősebb PL-ben is 3.-ak, simán mennek a 2. helyért, olyan csapatokat megelőzve, mint pl. a Liverpool, többek közt pl. 5-2-re verve egy ManCityt.
      Sajna szerintem nem vagyunk ezen a szinten. Sokáig erőn felül teljesítettünk, és oda is érhetünk még a BL helyekre, de attól még a Juve-Inter-Atalanta trió biztos jobb (inkább ütőképesebb, mert az Atalanta TALÁN azért nem jobb, mert nem kiegyensúlyozottak), mint mi, és azért a Napoli is. A Lazionál talán bővebb a keretünk, a Rómánál meg talán jobban egyben vagyunk…

  • 2015-2016 tól nézve mióta a Toro “fenegyereke”: 12, 26, 10, 15, 16, jelenlegi szezonban pedig 11 gólnál jár. Sorold a Milanban lévők statjait az elmúlt évekből. Nincsenek is itt 5 évig, egyik csatár váltja a másikat, buknak meg sorra. Ibra más, ő simán kiöregszik. Lehet fikázni Belottit, nem világklasszis, de az elmúlt évek legjobb csatár igazolása lenne. Lenne elöl 2 Belottink, évek óta top háromért harcolnánk szvsz.

 2. Se Bacca és se Menez nem azért “bukott meg”,mert gyenge center volt,hanem képtelenek voltak eljutattni a labdát hozzájuk!
  Abban osztom a véleményed,hogy kevés értékelhető igazolásunk volt az utóbbi 5-10 évben.

 3. Ki ez a Thauvin? Nyilván nem egy CR7 meg EmBáppéé de a Milanba bőven beférne. Samunál kijelenthetjük, hogy sokkal jobb játékos. Jól képzett technikás francia játékos aki a saját bajnokságában akart játszani de most másképp döntött. Talán nem a leggyorsabb futó ami miatt nincs pl a Real célpontjában de technikailag rendben van a srác.

  Amúgy a Milant már évekkel ezelőtt is szóba hozták vele. Tudom nem egy poszt sokkal biztatóbb igazolásnak tartom mint pl Meitët.

 4. Szerintem nem tudnánk sorolni az utolsó 10 év felesleges igazolásait.
  Legyen igazatok,mind Belottival és a franciával együtt!
  A baj valóban az,ahogy valaki írta már,Ibra idejövetele elött nagyon régen igazoltunk már klasszis játékost.Ezért sincs pl.Pirlo óta egy igazi “ész” a csapatba,aki valami váratlant tudna hozni….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet