A Milan szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud szombaton meglepte a csapatot.

Stefano Pioli szombaton délelőtt az utolsó edzést vezényelte a holnapi Inter elleni rangadó előtt. A Curva Sud delegációja ellátogatott Milanellóba és az ultrák a kerítésen kívülről biztatták a csapatot, valamint biztosították a játékosokat a támogatásukról a rangadó előtt.

A szép számban összegyűjt drukkerek nagyszerű hangulatot varázsoltak a tréning alatt.

VIDEÓ:

 

 

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. No és az hogy is van, hogy 3-tól játszunk, miközben csütörtökön EL volt? A Roma-Napoli duo jobban kimerült, hogy ők este játszanak? A Juve pedig a legfáradtabb, amely nemhogy 1 nappal előbb kapott ki, de még a bajnokija is hétfőre van téve? Ki érti ezt…Nem dőlt volna össze a világ, ha vasárnap két 20.45-ös meccs lenne párhuzamosan (vagy három), vagy ugyanígy megoldva hétfőn.

  • Ezt az időpontot elméletileg azért választották, hogy a világ legnagyobb részén elfogadhatóbb időben minél többen tudják nézni.. távol kelet…

 2. A Milan január 18-a óta a derbivel bezárólag 8 meccsnél fog tartani, és összesen 2 alkalommal volt olyan, hogy két meccse között csak 3 nap telt el. Februárban a derbi lesz a Milan negyedik meccse.
  Az Internek január 17-e óta a derbivel együtt 9 meccse lesz, 3-szor volt két meccsük között 3 nap különbség. Februárban az Internek a derbi lesz az ötödik meccse.
  A Juventus január 17-e után a hétfői meccsel bezárólag 11 mérkőzésnél fog tartani, ez idő alatt 5 alkalommal volt olyan, hogy két meccsük között 3 nap telt el. A Juve hétfőn már a hatodik meccsét játssza februárban.

  A Milanénál bőven erősebb az Inter kerete. Azzal, hogy Contéék kizúgtak a BL-ből, egyszerre a bajnokság legnagyobb esélyesévé léptek elő. Ha valakik a Juventusnak akarnának kedvezni, azt nem annyira a Milan, inkább az Inter fárasztásával tudnák elérni. Azzal viszont a Juve sehogyan sem lesz esélyesebb a bajnokságra, ha a derbit későbbre teszik, tekintve, hogy a bajnokságot egyébként is vezető Inter egy hetet készülhetett a meccsre. Azzal, hogy az Inter egy néhány órával fáradtabb Milant fogadhat, elvileg jobb esélye van megnyerni a mérkőzést, és ezzel növelni az előnyét az élen. Ha én a Juventusnak akarnék kedvezni, akkor a derbit minél későbbre raktam volna, hogy a Milannak minél jobb esélye legyen a győzelemre…

 3. Itt rég nem a kezdőröl kell írkálni hanem arról ki lesz a bíró meg ki fog ülni a var szobába. Csak ezen fog múlni a meccs.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet