Kerkez Milos, a Milan Primavera magyar balhátvédje egy félidőnyi játéklehetőséget kapott az Inter elleni rangadón a Primavera bajnokságban és remek teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat.

A Milan Primavera szerdán a városi rivális Intert fogadta a 10. fordulóban. A piros-feketék 3-0-ra elveszítették a mérkőzést, ráadásul már az első játékrészben háromgólos hátrányba került a csapat.

Kerkez Milos a 46. percben lépett pályára és csereként beállva debütált a Milan ificsapatában. A 17 esztendős szerb-magyar kettős állampolgárságú balhátvéd meglehetősen jól teljesített az Inter ellen. Federico Giunti, a Primavera csapat trénere a mérkőzés után elmondta, hogy Milos csak nemrég csatlakozott hozzájuk és azon dolgoznak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a fiatal tehetségből.MILOS MEGMOZDULÁSAI A MECCSEN:

 

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szuper összeállítás!
  Rendkívül magabiztosan szállt be!!!
  Remekül szerel,és a passzai is társakhoz mentek.Mert játszani!!
  Nagyon szorítok neki,hogy bemutatkozhasson az első csapatban!

 2. Ezek alapján én is leigazoltam volna, pedig nem vagyok játékosmegfigyelő, Maldini óta nem láttam ilyen szereléseket. Jövőre akár már az első csapatban is bemutatkozhat, a lényeg, hogy ne kallódjon el, mint a legtöbb fiatal tehetség.

 3. Téyleg ügyesen szállt be a videó alapján.Igaz hogy hátvéd,de nekem Maldini helyett Gattuso jutott róla eszembe(megeszlek,itt nem mészel).:)

 4. Moncadanak nem kevés scoutja és szakértelme lehet, hogy valakit egy egy magyar nb2-ből leigazoljon. Elég sok youtube videót megnéztem, miután leigazolták Milost…Nem gyenge a srác, tehetséges kétség kívül.

 5. Valóban remek videó lett, elég meggyőző megmozdulásai voltak már 45 perc alatt is.
  Ami viszont aggasztó, hogy továbbra se túl acélos a Primavera csapat…középmezőny.

 6. Ahhoz képest, hogy most érkezett jól szállt be a játékba. Remek szerelései, indítási élményszámba mentek.
  Gratulálok, sok sikert kívánok neki!
  FORZA MILÁN!

 7. Hihetetlen! Ez egy igazi bemutatkozás !!! Tehetséges, gyors, robbanékony, agresszív,… minden benne van.
  Gratulálok a nevelő edzőinek, gratulálok azoknak akik bíztak benne, gratulálok annak aki a Milan-nak bemutatta és meggyőzte Maldini csapatát hogy érdemes a befektetés!
  Nagy szégyen a magyar focinak, hogy egy ilyen tehetségre nem figyelt fell egy NB. 1-es csapat sem!!!

 8. Nem csodalkoznak rajta ha mar a kiesett Kadar helyere, Rossi bevalogatna a Lengyelek ellenn A Marcius 25.-ei a soron kovetkezo VB selejtezo elott allo MAGYAR VALOGATOTTBA 😉 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet