Könnyen lehet, hogy Lorenzo Colombo a téli átigazolási időszak hátralévő napjaiban távozik a Milanból és a több játéklehetőséget szem előtt tartva a Serie B-be megy.

Colombo az idény elején került fel a felnőttekhez és a teljes előszezont az első csapattal végezte. A 18 éves középcsatár eddig összesen 9 mérkőzésen játszott és 276 játékpercet töltött a pályán, ezeken 1 gólt szerzett.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja arról számolt be, hogy a Milan mérlegeli Colombo kölcsönadásának lehetőségét és megkeresésekből nincs hiány, ugyanis a másodosztályból a Brescia és a Cremonese is bejelentkezett a játékosért.

Mindkét klub kölcsönajánlatot nyújtott be a saját nevelésű játékosért és a Milan vezetősége értékeléseket készít, hogy mi a legjobb döntés a fiatal játékos fejlődése szempontjából. Ráadásul Mario Mandzukic érkezésével egy tapasztalt, minőségi játékos érkezett csatárposztra Zlatan Ibrahimovic mögé, így Colombónak még kevesebb esélye lesz bekerülni a csapatba.

Eközben az IlRossoblu úgy értesült, hogy a Crotone – a Serie A jelenlegi sereghajtója – is szemet vetett Colombóra, szintén egy kölcsönüzlet keretein belül.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet