Andrea Conti kedden elbúcsúzott a csapattársaitól és a Parmában folytatja, miután a két klub teljes körű megállapodást kötött egymással.

A Fiorentina túl sokáig habozott a transzfer lezárását illetően és a Parma ezt kihasználva elhappolta a Milan jobbhátvédjét, aki három és fél év után búcsút int a klubnak.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja tényként közölte, hogy Conti a Parma játékosa lesz, amely mindenben megállapodott a Milan vezetőségével. Di Marzio szerint a 26 éves olasz játékos kölcsönben csatlakozik a parmai együtteshez egy 7 millió eurós kötelező vásárlási joggal.

Conti eredetileg már a hétvégén elutazott volna Parmába, azonban a Cagliari elleni hétfői meccsen még a csapattal tartott.

Di Marzio hozzátette, hogy Conti kedden délelőtt elbúcsúzott a csapattársaktól Milanellóban és hamarosan orvosi vizsgálatokon vesz részt a Parma együttesénél.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Meglepő, hogy a Parma ennyit kifizet egy ennyire sérülékeny jobbhátvédért de legyen…

    További sok sikert!

  2. A leigazolásakor Olaszország egyik legjobb szélsőhátvédje volt. Sajnos a sérülések közbeszóltak. Őszintén szólva durván két térdszalagszakadás után csoda, hogy egyáltalán még játszik. Alapból ropi fizikuma van. Sajnálom h nem tudta megmutatni a valódi énjét. Lehetősége meglett volna rá tavaly nyárig. Az előző idényben azért viszonylag sokat játszott, többet mint Calabria.

    Hatalmas pech neki, hogy Calabria most van élete formájában. Brutális szintkülönbség van a két játékos között a teljesítményt tekintve.

  3. Nagyon örültem,mikor ide igazolt,sajna brutál sérülései voltak,nem tudott kiteljesedni.Sok sikert néki.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet