A Milan felgyorsította a tárgyalásokat Fikayo Tomori megszerzéséről, aki kölcsönben érkezhet egy 30 millió eurós vásárlási opcióval a következő napokban.

A 23 éves angol védő nagyon kevés játéklehetőséget kapott Frank Lampardtól az idei szezonban és távozni készül Londonból. Az elsődleges célállomás Milánó lehet, ugyanis a klubok előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egymással.

Fabrizio Romano, a Sky Sport átigazolási guruja szerint Tomori csatlakozni fog a Milanhoz. Paolo Maldiniék várhatóan a hét elején fogják nyélbe ütni a megállapodást a Chelsea vezetőségével. Tomori kölcsönben érkezhet egy 30 millió eurós vásárlási opcióval. A játékos a következő napokban Milánóba repül.

Romano kihangsúlyozta, hogy opcióról van szó, nem pedig kötelező érvényű vásárlási jogról. Ennek értelmében a Milan vezetőségének lehetősége lesz szabadon dönteni arról, hogy a kölcsönszerződés lejárta után megvásárolja-e a játékost vagy sem.

A MilanNews jelentése a Tomori-üzlet kapcsán: A klub felgyorsította a tárgyalásokat. Nagyon közel a megállapodás a Chelsea-vel. Az utolsó részletek megvitatása van folyamatban és a 23 éves védő kölcsön+opcióval jöhet.

A Milan magabiztos és optimista, hogy 48 órán belül sikerül lezárni a transzfert.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Gyanítom, hogy Tomori amolyan biztosítónak jön. A Chelseanél 1 percet sem játszana, viszont annál bőven jobb. Nem gondolom, hogy a kezdőbe fog kerülni és azt sem, hogy szezon végén élünk azzal a 30 eurós opcióval. (Baromira túlárazzák a PL játékosokat.) Pusztán csak rámegyünk a scudettora.. Persze az is lehet, hogy olyannyira beválik majd, hogy kénytelen lesz leigazolni Maldini, de a jelenlegi terv szerintem nem ez.

 2. Én már nem hiszek el semmit kb. 1 órája. azt olvastam 18 hónapra jön opció nélkül.
  30 milliót nem fognak érte kifizetni akkor sem ha úgy játszik Kjear. Akkor pedig nyáron kezdődik a pletykaáradat előlről.

 3. Teljesen nincs rá szükség de ez a fránya sérülés hullám miatt kell de Gabbia is nem soká felépül van még egy Kalulu egy bomba erős Kjær egy Romagnoli és egy távozóban lévő Mussachio (remélem jól írom a nevét) de ha Mussachio és Duarte helyére érkezik akkor jó megoldás Tomori bár nemzetiség vonalon nekem nem tetszik, egy Lovato-t sokkal jobban díjaznák még olcsóbb is lenne

 4. Szerintem meg szükség van rá ha minden fronton játszani akarnak és hajtani. Ha csak kölcsön is érkezne es nemis verekedné be magát a csapatba akkor legalább lesz egy minőséges csere. De viszont lehet a vezetőség is lássa Romagnolinak a hosszan tartó gyenge formáját és lehet amiatt is érkezik. Meg lássák mi van ebben a Tomoriban és aztán döntenek. Ha tényleg annyira jó lesz mint ahogy őt a Chelsea rajongói tartsák akkor lehet meg ér 30 millát és lehet végre le is cserélik Romagnolit. Tudom elfogult vagyok vele szembe de amikor a legjobb formájában volt akkor sem tartottam egy zseninek (sem egy ujjab Nestanak).

 5. Nekem is ugyanez az “eretnek” gondolat vetődött fel a fejemben. Könnyen lehet, hogy Romagnoli helyzete akár már a jövő szezontól is bizonytalanná válik, látva a mostani teljesítményét. A versenyhelyzet sosem baj. Talán a Capitano is összeszedi magát.
  Egyébként meg ez a Tomori még jobbnak is tűnik, mint Simakan. Mondjuk ezt az ára is tükrözi.

  • Én csak videón láttam, de épp ellenkezőleg látom. Szerintem nagyon suta szegény. Francia mióta nem játszik, gólt sem kap a Strasbourg. : D

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet