Theo lecsapott, kétszer is betalált a Parma ellen

3

Theo Hernández mentett pontot a Milannak a Parma elleni mérkőzésen, ráadásul az egyenlítés a 91. percben történt egy pazar lövéssel.

A Rossoneri kétgólos hátrányból állt fel a Parma ellen. Az 58. percben Calhanoglu szögletéből jött a szépítés: a török támadó-középpályás középre tett labdáját Theo fejelte a kapuba.

THEO ELSŐ GÓLJA:

 

A meccs hajrájához érkezve a Milan ment az egyenlítésért és próbált nyomást helyezni az ellenfélre, de kevés sikerrel. Végül a 91. perc meghozta az áttörést: Calabria beadása után Rebic lövését még védeni tudta Sepe, azonban a kipattanó pontosan Hernández elé került, aki igazítás nélkül nagy erővel kilőtte a kapu alsó sarkát. Ezzel pedig 2-2-re módosult az eredményjelző.

THEO MÁSODIK GÓLJA:

 

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Érdekes meccs volt. Tipikusan az amikor semmi nem jön össze, bezzeg az ellenfél 2x ment el a kapuig és 2 gólt lőtt.
  Elsőként ami eszembe jut az megint a VAR ami jó lenne ha megszűnne véglegesen! Én régen is azt mondtam, hogy az emberi hiba minden oldalról (így játékvezető részéről is) benne van a fociban.
  Gólvonal technológia fontos, de ott meg kellett volna állni. Samu gólját megadják ez a meccs sima, ebben biztos vagyok! Erre látunk egy olyan kamu KÉPET!!! amin az látszik, hogy Diaz lába még a passz irányába mutat és lesen van Samu, egy teljes lábfejjel! 😀 A gyengébbek kedvéért mondom, hogy ennek a mozdulatnak épp az a lényege, hogy a játékos maga mögé húzza/vezeti a labdát. Nem egy érintés az egész. Persze ettől lehet les is. De vicc az egész!
  A másik inkább kérdés: Ki hogy látja Leao-t? Engem nagyon idegesít. Egy igazi tehetség aki egy ilyen profin küzdő csapatból nagyon kilóg. Szerintem Pioli elkapkodta a kettős cserét. Én Leao-t hoztam volna be egyedül méghozzá Diaz helyett és csatár posztra. Rebic pedig mehetett volna jobbra ahol szinte egész meccsen volt alapból. Nagyon szeretem a Horvát játékát, de ő nem csatár és ezen halt be folyamatosan a támadójáték. Ibra nem rég nyilatkozta, hogy már nem is bírna vissza lépni folyamatosan labdáért és inkább ott játszik ahol a csapatnak a leghasznosabb. Ez egy kulcs mondat!
  Azért kell támadó a csapatba, hogy támadja a kaput és ezzel tolja be a védelmet minél jobban a kapu elé, helyet teremtve a szélsőknek vagy épp középpályásoknak.

  • Tökéletesen egyetértek, Pioli nyiltakozata alá odaírtam az imént a véleményem erről, duplikálni most nem akarom. Pioliba általában nem lehet belekötni ilyen téren (sem), de ez a meccsek óta Rebic 9-esként való szerepeltetése nagyon problémás eleve, de ha már Leao fent van, akkor egyértelmű, hogy ő a 9-es. De Colombot is hamarabb raknám be oda, mint szegény horvátot, aki jól játszik, erőlködik, de nem tud ott semmit kezdeni, és nem a saját hibájából. Odáig megyek, hogy egy Kessiét hamarabb raknám be oda a darálóba. Ha meg ennyire nincs 9-es Ibra hiányában, akor egy 4-3-3-sem lenne az ördögtől való. Centerre kihegyezett alakzatot nem olyan jó center nélkül nyomni.

 2. Azért megmutatkozott a Realos győztes mentalitás. Szép volt!

  Leao, ha már így rákérdeztél?! Mindig mindenki azt nyilatkozza róla, hogy micsoda kvalitásai vannak gyakorlatban meg alig mutatott valamit. Soha nem értettem ezt az erőltetett néger kisfiú mániát de nagy divatja van. Talán jót tenne neki ha kevésbé lenne reflektorfényben.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet