Ennyi bevételt hozott az eddigi EL-szereplés

2

Ugyan a Bajnokok Ligájához képest jelentősen alacsonyabb, azonban nem jelentéktelen bevétellel kecsegtet az Európa Liga-szereplés.

Véget értek a csoportköri küzdelmek az Európa Liga 2020/2021-es kiírásában. és a CalcioFinanza részletesen ismertette a Milan eddigi bevételeit a sorozatból.

A Milan 6 millió eurót kapott a csoportköri szerepléséért, valamint további 3 millió eurót az úgynevezett történelmi rangsor alapján és a teljes eddigi bevétel megközelíti a 10 millió eurót.A csoportkörbe jutásért 2,92 millió euró járt, a csoportelsőségért 1 millió euró, míg a meccsenként teljesítmény (négy győzelem, egy döntetlen) összesen 2,47 milliót hozott. Végül további 500 ezer euró üti a Milan markát, mivel bejutott a legjobb 32 közé. A klub a televíziós jogokból is részesedik, ennek összegét később határozzák meg.

Összességében a Milan eddig 9,96 millió eurót szerzett a csoportkör alatt.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szinte csak edzeni mentek a fiúk 10 m euróért + közvetítési díj nem rossz . Szerintem legjobb 4 be bekerülünk . Kiváncsi leszek a Lille hogy szerepel mert szerintem náluk jobbak vagyunk ha komolyabban vesszük mondjuk egy elődöntőbe.