2022. december 01., csütörtök

Pioli Milanja klubrekordot döntött

-

Nem akármilyen teljesítményt tud felmutatni a Milan, ugyanis a klub történetében ezelőtt soha nem történt olyan, mint ami most a 2020-as esztendőben.

A Milan vasárnap a Sampdoria elleni mérkőzésen sorozatban a 30. bajnokiján talált be legalább egyszer az ellenfél kapujába a Serie A-ban, ezzel megdöntötte az 1973-ban felállított rekordot.

Akkor a csapat 1972 decembere és 1973 decembere között sorozatban 29 bajnokin volt eredményes és tegnap Stefano Pioli Milanja ezt a 47 éve tartó rekordot adta át a múltnak.

A piros-feketék legutóbb bajnokin január 6-án a Sampdoria ellen nem tudtak betalálni.

Cagliari-Milan 0-2
Milan-Udinese 3-2
Brescia-Milan 0-1
Milan-Verona 1-1
Inter-Milan 4-2
Milan-Torino 1-0
Fiorentina-Milan 1-1
Milan-Genoa 1-2
Lecce-Milan 1-4
Milan-Roma 2-0
Spal-Milan 2-2
Lazio-Milan 0-3
Milan-Juventus 4-2
Napoli-Milan 2-2
Milan-Parma 3-1
Milan-Bologna 5-1
Sassuolo-Milan 1-2
Milan-Atalanta 1-1
Sampdoria-Milan 1-4
Milan-Cagliari 3-0
Milan-Bologna 2-0
Crotone-Milan 0-2
Milan-Spezia 3-0
Inter-Milan 1-2
Milan-Roma 3-3
Udinese-Milan 1-2
Milan-Verona 2-2
Napoli-Milan 1-3
Milan-Fiorentina 2-0
Sampdoria-Milan 1-2

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ne feledjük, hogy Giampaolo és Gattuso alatt is sokszor nagyon nehezen jöttek a gólok. Semmi nem jött össze. Ebből építette fel ezt a viszonylag hatékony támadó mechanizmust Pioli! A rögzített szituk levédekezésén dolgozhatna még és akkor egy kompakt csapat leszünk.

  2. Szerintem pont a jó dolgokon dolgoznak az edzéseken, mert eredményesek. Mindenre nincs idő, ezért jobb ha a látványos támadásokból látunk párat, mintha egy biztosan védekező csapatunk lenne, amelyik alig jut el az ellenfél kapujáig és a gólokig. A korábbi edzők azért repültek, mert nézhetetlen focit játszott a Milan, hiába védekezett egész jól Gattuso csapata, a statisztikák alapján a döntetlen minimum volt nála, amire lehet építkezni éveken át, de egy Milan-nál nincs annyi türelem.

    Nekem ez a véleményem és Kjaer-nek köszönhetően megúsztunk egy csomó gólhelyzetet, ami meg kapura megy arra ott van Donnarumma. Ennek megvan a maga hátránya, de eddig az eredmények bizonyítják, hogy érti a dolgát Pioli.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS