A Milan vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Franck Kessié szerződésének meghosszabbításáról is.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Kessié az a játékos, aki a legnagyobb formajavuláson ment keresztül a 2020-as esztendőben a Milanban. Mióta Stefano Pioli a 4-2-3-1-es formációra váltott, az elefántcsontparti középpályás nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő és abszolút kulcsemberré vált a posztján.

Kessiét a jelenlegi szerződése 2022. június 30-ig köti a piros-feketékhez, azonban a klub hosszabbítani készül vele.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Kessié ügynökével az új szerződésről. A klub a közelmúltban három játékos hosszabbításáról egyeztetett, név szerint Gianluigi Donnarummával, Zlatan Ibrahimoviccsal és Hakan Calhanogluval.

A piros-feketék szándéka, hogy a következő hónapokban megállapodásra jusson Kessiével és hosszú évekre magához láncolja. A játékos ügynöke az új szerződés részeként fizetésemelést szorgalmaz ügyfelének. A felek között folyamatban vannak a kapcsolatok és Kessié szándéka egyértelmű a jövőre nézve: maradni akar a Milanban.

Kessié jelenleg szezononként 2,2 millió eurót keres a csapatnál és a 2017-es érkezése óta 149 tétmeccsen lépett pályára.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Vártam, jelenleg a legfontosabb alapköve szerintem a Milannak, félelmetes amit művel meccsről meccsre, és kb sosincs gyenge megmozdulása.

  2. Pedig Pioli érkezése előtt őt is elpasszolta volna a szurkolók fele.

    De ez már történelem…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet