Rövid időn belül három alapember is kiesett a támadó-szekcióból és Stefano Pioli mérlegeli a különböző variációs lehetőségeket a következő mérkőzésekre.

Rafael Leao izomsérüléssel tért vissza a portugál válogatottól és az előző meccsen nem játszhatott, míg Zlatan Ibrahimovic és Alexis Saelemaekers a Napoli elleni győzelem alkalmával sérült meg. Ibrának előreláthatóan 2-3 hetet, míg Alexisnak 1 hetet kell kihagynia.

A La Gazzetta dello Sport szerint Pioli mérlegeli a megoldási lehetőségeket a támadósor összeállítását illetően, miután három alapembere is kidőlt a következő meccsekre. A Milan csütörtökön a Lille otthonába látogat, majd a hétvégén a Fiorentinát fogadja. A jövő héten ismét két meccs vár a csapatra: csütörtökön a Celtic ellen a San Siróban, majd három nappal később a Sampdoria ellen idegenben.

A Gazzetta szerint Ibra távollétében Ante Rebic lesz a középcsatár, míg a cseréje a 18 esztendős Lorenzo Colombo. A bal szélen Jens Petter Hauge kaphat játéklehetőséget, míg a jobb oldalon Castillejónak szavazhat bizalmat az edző a kezdőben.

Továbbá ott van Brahim Diaz is, aki a csatár mögött bármely pozícióban – a két szélen és középen is – nagyon hasznos lehet a csapat számára.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez egy nagyszerű lehetőség Hauge-nak, teljesen egyszerű a helyzet..Gólokat kell rúgnia minél többet és akkor folyamatos játéklehetőséget kap. Saelemaekers is így szorította ki a kezdőből Castillejot, jó mondjuk ott nem volt nehéz feladata, a spanyol királylányt gólok nélkül is a padra küldte :))..De azért a bal szél, alighanem a Milan legererősebb pontja, és nagy a versengés. Amúgy Hauge Hakan helyén is simán játszahtna.

  2. Ebből a variációs lehetőségből nekem ez tetszene leginkább:

    ____________________Rebic_______________________
    Rebic_______Brahim Diaz______Brahim Diaz

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet