Zlatan Ibrahimovicot kérdezték a Napoli elleni mérkőzés előtt és elmondása szerint Daniele Bonera nagyszerű munkát végzett ebben a rendkívüli, szokatlan helyzetben.

Ibra két góllal vette ki a részét a Milan 3-1-es győzelméből Nápolyban és a csapat 10 év után tudott újra győzedelmeskedni a San Paolo stadionban.

Ibrahimovic közvetlenül a mérkőzés előtt nyilatkozott, ezek voltak a szavai.

“Először is sok játékos hiányzott a szünet alatt illetve az edző is. A megszokottak szerint folytattuk a munkát és mindenki jól dolgozott. Követtük az előírt programot és minden edzés végén kapcsolatba kerültünk Piolival a visszajelzések céljából.” – mondta Ibra a meccs előtt.

“Napoli? Tiszteljük őket. Jól vagyunk és folytatnunk kell a kalandot. Nem szabad elveszítenünk az önbizalmunkat, ez a meccs nagyon más lesz az edző távolléte miatt. Mindenki tudja, hogy mit kell tennie és nehéz mérkőzés előtt állunk.”

“Minden nap beszélünk Piolival videóhívásban, a drónok és a kamerák segítségével figyelemmel követi az edzéseket, majd visszajelzéseket ad. Velünk van akkor is, ha fizikailag valójában nincs.”

“Gattuso? Edzőként nem ismerem őt, csak emberileg és játékosként. Játszottam vele és játszottam ellen is a pályafutásom alatt. Nagyszerű ember és csodálom, hogy ilyen karaktere van és mindig mindent megtesz a sikerért. De van ebben a Milanban is valaki, aki mindent belead a győzelemért. Jó móka lesz…”

“Bonera nagyszerű munkát végzett. Ez egy teljesen új helyzet számára. Minden játékost jól ismer és jól felkészített minket erre a meccsre.”

“Időnként elmondom neki, hogy hé, ne stresszelj! itt van Ibra, majd én intézem.”

“Szerződéshosszabbítás? A legutóbbi kihagyott tizenegyesem után távolabb kerültem ettől.” – tette hozzá nevetve. “Ebben a dologban nem én vagyok a meghatározó fél. Az én feladatom, hogy jól teljesítsek, aztán meglátjuk, amikor Maldini szól.”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “De van ebben a Milanban is valaki, aki mindent belead a győzelemért. Jó móka lesz…”
    ” IDŐNKÉNT ELMONDOM NEKI, HOGY HÉ, NE STRESSZELJ! ITT VAN IBRA, MAJD ÉN INTÉZEM.”
    😀 😀 😀

  2. Ibra szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az is látszott, hogy kipihente magát, sokkal jobb volt, mint a szünet előtti meccsen. Lassan fel kellene fognia, hogy nem kell minden meccsen játszani, pld kupameccseken. Koncentráljon a bajnokságra. Valaki meg meri mondani neki? 😉

    • Így van. Sok olyan játékosunk volt az elmúlt időszakban,akik jól érezték magukat a padon ülve is a fizetésükért,vagy épp a pályán sétálgatva. Ő nem ilyen, nem tud nyugodtan ülni,míg a társak a pályán játszanak. De neki kell majd megérteni,hogy múlik az idő,felette is,nem kell minden meccsen fent lenni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet