A klubhoz közeli források szerint néhány meccset ki kell hagynia Zlatan Ibrahimovicnak, aki sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot a Napoli elleni mérkőzés második félidejében.

A 39 éves csatár két góllal vette ki a részét a Napoli elleni idegenbeli győzelemből, azonban a meccs hajrájában le kellett cserélni, miután fájdalmat érzett a combjában.

A MilanNews beszámolója szerint Ibrahimovic hétfőn vizsgálatokon vett részt és a bal lábában a combhajlító izma sérült meg. Tíz napon belül újabb ellenőrző tesztek várnak rá. A Milan még nem adott ki hivatalos közleményt Ibrával kapcsolatban, azonban arra lehet számítani, hogy 2-3 hét kényszerpihenő vár rá.

A soron következő mérkőzéseket biztosan ki kell hagynia, azonban Ibrahimovic célja, hogy a december 13-i Parma elleni bajnokin már ott lehessen a pályán.

Ezen kívül Alexis Saelemaekers állapotáról is érkeztek hírek. A belga válogatott játékos bokasérüléssel hagyta el a pályát, az első játékrészben Tiémoué Bakayoko rácsúszott a lábára. A vizsgálatok alapján Saelemaekersnek első fokú bokarándulása van.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet