A hírek szerint januárban átadólistára kerülhet Samu Castillejo, a Milan támadója, aki iránt két klub is érdeklődést mutat Spanyolországból.

Castillejo januárban Suso távozása után alapemberré vált a Milanban és folyamatos játéklehetőséget kapott, azonban az idei szezonban elveszítette a helyét a kezdőben Alexis Saelemaekersszel szemben. A spanyol támadó teljesítménye visszaesett és Stefano Pioli a belga vetélytársát részesíti előnyben a jobb oldalon.

A Fichajes portál szerint a Milan vezetősége készen áll átadólistára tenni Castillejót, akinek úgy tűnik, hogy megvannak számlálva a napjai. A klub a téli mercato alatt szeretné megerősíteni a támadó-szekció jobb oldalát és az Olympique Marseille lejáró szerződésű játékosa, Florian Thauvin az egyik jelölt Castillejo helyére.

A Mundo Deportivo úgy értesült, hogy az Atletico Madrid és a Sevilla is érdeklődést mutat Castillejo iránt, aki 2018 nyarán érkezett a Villarrealtól és a mérlege a Milanban 75 meccsen 7 gól és 11 gólpassz.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ne légy ennyire szigorú! Ha ingyen megy és legalább a fizetését nem kell állni, már azzal is többet segít, mint a játékával. 75 meccsen 7 gól és 11 gólpassz borzasztóan kevés egy szélsőtől. Ő egy spanyol alsóházi csapatban lenne a helyén és nem egy Milan kezdőjében.

 1. A támadó szekció jobboldal kb.Calabria.Salamaki még fejlödhet,de egyedül vele nem vagyunk kisegitve.
  Castillejo talán még rosszabb mint Suso és töle is milyen nehezen szabadultunk….

  • Már az is furcsa, hogy egyáltalán Castillejo féle “futballisták” lehetőséget kapnak egy erősebb bajnokság, élvonalbeli csapatánál. Nézni fáj amit csinál, nemhogy kezdőbe rakni. A Fradiba sztem van erősebb támadó, aki képes a jobb szélen játszani és veszélyesebb is kapura. Egy anorexiás spanyol lánytól azért, erősebb fizikumban. Ha már a fizetését nem kell állnia a klubbnak, azzal sokat segít. Borzasztó…Nem is ragozom tovább.

 2. Mehet…az jutott eszembe hogy érdekes hogy egyetlen spanyol játékos sem vált be nálunk…most Javi Moreno, Jose Mari is eszembe jutott… valahogy nincs velük szerencsénk…svédek kellenek ehhez a melóhoz…

 3. Köszi Samu, de amit a Milanban nyújtottál ez sajnos édes kevés. Menned kell.

  Igen, talán még a Fradista Uzuni, vagy Isael is hasznosabb lenne a spanyolnál… Ettől függetlenül rossz futballistának nem tartom, de hogy nem Milan szint, az egyszer biztos!

 4. Mindent elárul, hogy Saelemaekers ki tudta szorítani a kezdőből. Nagyon alacsonyan volt a léc.

  Még azt se lehet mondani Castillejóról, hogy Suso-effektus lenne, mert osztálykülönbség van a két játékos között. Samunak még arra se futotta, hogy legalább időszakosan kiemelkedően teljesítsen. Susónak azért voltak jó évei, ráadásul hatalmas profittal adott túl rajta a Milan. Castillejót nem hogy haszonnal, de még feleannyiért sem tudják eladni, amennyiért jött anno.

  Nagy csalódás számomra egyébként. Sima út lett volna számára hogy bizonyítson és bebetonozza magát a kezdőbe, de nem sikerült.

 5. Suso néha azért megverte az egyetlen cselével a védőjét. Castillejo utoljára nem tudom, erre mikor volt utoljára képes.

  Korábban nagyon favorizálták, hogy “na, majd ha visszatér”, “majd ha formába lendül”… Nem igazán értettem soha, hogy mit láttak benne. Szépen lassan a sok haszontalan játékostól megszabadul a Milan, remélhetőleg sikerül minőségiekkel pótolni ezeket.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet