2022. november 29., kedd

“A tabella élén akarunk maradni” – Pioli

-

Az olasz bajnokság 6. fordulója következik és Stefano Pioli csapata az Udinese otthonába látogat. Az olasz tréner megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, amelyen kiemelte, hogy a csapat szeretne továbbra is a tabella élén maradni a forduló után.

“Ez egy nehéz mérkőzés lesz egy kemény ellenféllel szemben, akik sokkal kevesebb pontot szereztek, mint amennyit megérdemeltek volna. Ez a mérkőzés nagy jelentőséggel bír. Versenyképesek és lelkesek vagyunk. Nyerni és szórakoztatni akarunk. A tabella élén állunk és ott akarunk maradni.” – nyilatkozta Pioli a meccs előtt.

“A labdarúgásban gyakran hiányzik az egyensúly, de most erre van szükségünk. Magabiztosan játszunk és pozitívan kell gondolkoznunk. Csak arra koncentrálhatunk, amit csinálunk, hogy beleadjunk mindent. Olyan a mentalitásunk, hogy megpróbálunk egyszerre csak egy mérkőzést megnyerni. Szeretek olyan csapatot látni, amelynek világos elképzelései vannak és lelkes. Szeretünk együtt lenni és együtt játszani. A csapat versenyképességi szintjének emelése csökkenti a feszültséget és növeli a játékosok koncentrációját.”

“Nagyon elégedettek vagyunk azzal, amit csinálunk, de még mindig sok a tennivaló. Mindig is hittem a csapatomban. Reméltem ezt a növekedést és ezt a teljesítményt. Jól érezzük magunkat, táplálnunk kell ezt a lelkesedést és még inkább boldoggá kell tennünk a szurkolóinkat, különösen ebben a nehéz időszakban.”

“Játékosok? Bennacer profitált az új játékrendszerünkből. Jobban olvassa a játékot és jobb döntéseket hoz a pályán. Egy kis folytonossággal nagyon sokat fejlődhet. Számos különböző opciónk is van a középpályára, mind a technikát, mint a taktikát figyelembe véve. Rafael Leao sok szempontból fejlődik és keményen dolgozik, de nem ülhet a babérjain, hiszen rengeteg potenciál van benne. Többre képes, de még fiatal és türelmesnek kell lenni vele. Rebic bevethető és a keret tagja lesz. A cserepadon fog kezdeni, de a meccs egyik pontján beszállhat majd.”

“Gabbia még nem áll készen, de úgy gondolom, hogy a Lille elleni Európa Liga találkozón visszatérhet. Mindig elérhető és remélem visszatér a legjobb erőnléti állapotához. Hiszek Duartéban is, aki hasznos lehet a csapat számára. Musacchio felépülőben van, a szünet utánig várnunk kell vele és azután fogjuk meglátni, hogy készen áll-e. Castillejónak kisebb izomfáradtsága van és nem akarunk kockáztatni. Diaz jól játszik és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan teljesít az edzéseken és a mérkőzéseken. Saelemaekers fejlődése nyilvánvaló, néha csak kicsivel pontosabbnak kell lennie. Ibrahimovic még erősebb és motiváltabb lett”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS